Petitie pentru construirea Lidl-ului pe Strada Careiului, Satu Mare
Am semnat aceasta petitie cu un singur motiv. Nu pentru ca avem nevoie de un supermarket.Am semnat pentru ca orasul asta trebuie neaparat sa se dezvolte.Ajungem de rasul lumii in modul in care suntem condusi.Indiferent ce ar fi trebuit sa se construiasca in zona de langa Biserica as fi semnat pentru orasul trebuie sa se dezvolte!
unde si cu ce tra sa semnez ? ca vad nici un pix !
Re:
#39: gheorghe sopoloan sm 01 god -
Daca nu ati observat, aceasta este o petitie in format electronic pe baza de e-mail si ip. Aveti acolo un formular de inscriere, unde trebuie completat numele, orasul si e-mailul. Mult succes!
...pentru că, singurul supermarket Lidl din Satu Mare este prea departe de cele 3 cartiere(Micro-14,15,16) de pe malul stîng al Someşului şi consider că este unul dintre cele mai bune marketuri din toate ce există la noi, dat fiind faptul că au o sortimentaţie bogată de produse, de bună calitate şi la preţuri accesibile...şi, deloc nu e neglijabil faptul, că oferă noi locuri de muncă...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Biserica sa isi vada de treaba ei.
Cand Biserica o sa ofere locuri de munca si o sa plateasca taxe la stat atunci sa comenteze.
cred ca biserica ortodoxa de aceea baga bete in roata ca nu au primit destul (sponzorizare)de la reprezentanti lidl ptr construirea bisericii !
| This discussion has been closed. |