Petiție în atenția lui Crin Antonescu
Nu am votat si locuiesc in Romania!
Daca se vroia demiterea "marinarului, tiranului, dictatorului, etc..." se prezentau la vot mult mai multi "morti". Sunt curios daca Voiculescu mai traieste dupa referendum?!
In afara de faptul ca traiesc, ca mi-am manifestat LIBER optiunea de a nu fi de acord cu LOVITURA DE STAT orchestrata de v.ponta+c.antonescu, doresc sa stiu daca acesti oameni "politici" considera ca pot reprezenta TOATA populatia romaniei, nu doar pe cei care sunt de acord cu ei. Pentru ca, in caz contrar, doresc sa mai fie numit inca un prim-ministru si inca un presedinte care sa ne reprezinte/apere si pe noi, ceilalti, adica "mortii".
PS. Utilizati, va rog, toate metodele pentru a aduce in atentia celor doi "marcanti" oameni politici (v.ponta+c.antonescu) toate parerile semnatarilor petiei.
Nu ma poate nimeni obliga sa merg sau sa nu merg la referendum, asa dupa cum se pare ca nici pe d-voastra nu va poate nimeni obliga (convinge) sa mergeti la munca (la sedintele Parlamentului). Asa ca va rog sa-mi respectati decizia, oricare ar fi si sa nu va mai bateti capul cu cei care au fost sau nu la referendum, ca aveti probleme mai importante si mai urgente de rezolvat. Va multumesc.
Votul este un drept , nu o obligatie
abtinerea este tot o forma de a vota
Nu sunt mort, sunt cat se poate de viu. Din 1993 (atunci am implinit 18 ani) am votat la fiecare scrutin (alegeri locale, parlamentare, prezidentiale si referendum). La acest referendum am ales sa nu particip deoarece nu doream sa legitimez aberatiile (anormalitatea) din ultima perioada (unii au numit puci/lovitura de stat - pt mine este o aberatie - abatere de la norma).
Daca ar fi evitat exprimarile mai abrupte (uneori preferabile vorbariei goale ale interimarului) ar fi reusit sa mentina alaturi de dansul pana la capat o parte dintre personalitatile care l-au sustinut in 2004. Oricum se pare ca acestea si multi oameni scoliti si dinamici l-au sustinut la acest Referendum de trista amintire (vezi seria de faradelegi si atentate la statul de drept de pana la suspendare si seria de fraude de la vot-cum ar fi recordurile din Olt, Vrancea, Teleorman, etc.).
A fost prima data cand nu am votat si sunt mandra ca nu am participat la mascarada votului destinata incununarii unui puci odios.
Un lucru e clar , s-au mai aruncat cateva milioane de euro ,s-a destabilizat economia tarii ,relatiile externe si toate astea NOI TOTI ROMANII le vom plati ! ...
| This discussion has been closed. |