Petiție în atenția lui Crin Antonescu
Re: Re:
Merita altceva Anto.Ponta decat sa stai in fotoliu si sa ragaie bere????
As vrea doar sa semnalez ca exist. Platesc taxele in continuare, impozitele pe proprietate si nu am aplicat pentru cetatenia americana, nici nu am renuntat la cetatenia romana.
Nu am participat la acest referendum pentru ca eu consider ca prerogativele prin care a fost stabilit si masurile care au fost luate in prealabil sunt anticonstitutionale. Sper ca prin neparticipare sa boicotez cinismul noului oranduitor in Romania, USL si superbia cu care a inceract sa is transforme masinatiunile ne-constitutionale intr-o imagine oglinda a vocii populare.
Colonelul Crin Antonescu doarme si cand vorbeste! Poate de aceea a si trebuit sa repete niste ani prin facultate ... Ar fi fost numai treaba lui daca nu s-ar fi erijat in conducatorul miscarii liberale si aspira la un ciolan care-l depaseste. Si asta pentru simplul motiv ca a te prezenta la vot este un DREPT iar nu o OBLIGATIE! Cele doua alternative oferite cetatenilor cu drept de vot sunt: 1. sa se prezinte la urne, 2. sa nu se prezinte la urne, ambele egale ca mod de exercitare a acestui drept. Deci exprimarea "a boicota votul" este un nonsens. Ai inteles, tov. colonel?
Sunt pensionar,dar asa ceva nu am întâlnit în cei 66 de ani, să sfidezi pe cei care nu sunt de acord cu tine. Votul este un drept de care eu ca cetățean a acestei țări îl folosesc cum cred de cuviință. Persoane mai dubioase decât CRIN ADORMITU și PONTA PLAGIATORUL, care să ne conducă țara nu au fost nici în anii 1950 - 1960. Sunt VIU și nu am murit, nu mă voi mai prezenta la vot atâta timp cât asemenea specimene vor votul meu.
Cel mai dureros lucru este sa ai nazuinte peste puterile tale bai prapaditule. Va bateti joc de tara asta, tu si sleahta ta de anomalii genetice, Badea, Gadea, Ciutacu si restul mizeriilor umane. Vai voua miseilor cand va va ajunge ura acestui popor, Nastase e mic copil pe langa ce-o sa patiti voi!!!
Precum vedeti, in ultimul timp televiziunile lui Felix vorbesc despre recensamant si despre "populatia stabila". Si cu noi, astia "instabili" ce faceti? Credeti ca daca am emigrat, nu mai existam? Sau credeti ca suntem instabili mintal, ca voi? Ia puneti voi mana pe literatura clasica si vedeti ce facea Lapusneanul de se scula!!! Victoras, tata, zi-i si colonelului Felix cine a fost Lapusneanul, ca tu esti doctor, trebuie sa stii.
feriti-va de blestemul poporului roman ,nimeni pe lumea asta nu va va vindeca s-au ierta ,eu o sa aprind 40 de luminari pina pe 12 sept.
| This discussion has been closed. |