Petiție în atenția lui Crin Antonescu
in situatia de "oaie neagra" a Europei.
Sunt principalii raspunzatori de caderea economica
a tarii. Sper ca acesti inconstienti vor plati in fata
justitiei.
Odata cu semnarea acestei petitii populatia tarii s-a mai micsorat cu un locuitor. In scurt timp ,,a lu' cacarau" nu va mai avea peste cine sa guverneza.
Le pasa de noi ???
Acestor nemernici nu le pasa de noi... Si acum Antonescu lasa doar impresia ca-i pasa de cei 8 milioane doar ca sa-si atinga scopul.
VREAU UN GRUP NEUTRU ALES ALEATOR PENTRU VERIFICAREA LISTELOR ELECTORALE.
ACEST GRUP SA LUCREZE FARA SA IA LEGATURA CU NIMENI, IAR LA 12 SEPTEMBRIE SA AVEM UN REZULTAT CORECT.
Nu am votat la Referendum fiindca am certitudinea ca politicienii trimisi de popor sa-i reprezinte, au alte obligatii prioritare fata de cei multi si nu pe aceea de a le consuma timpul si banii in Referendumuri inutile, care nu demonstreaza nimic si nu aduc nimic bun in viata mea si a celor ca mine !
P.S.- Pe Lista de alegatori apare si fiul meu de 40 ani, imigrat in USA, care si-a pastrat cetatenia romana si isi plateste impozitele pe proprietati in Romania. Nici el NU a votat la Referendum, avand replica : "Si cine sa ramana in locul lui Basescu ?! Pastisa aia de om, cu nume de floare ? Never !
Secaturile astea din USL ne duc cu obstinenta exact in directia iceberg-ului .
Sunt de o nimicnicie si nemernicie fara margini !
Romani , haideti sa luam atitudine si sa facem cu adevarat ceva !
Somnul asta adanc al natiunii din ultimii 22 ani nu a facut decat sa nasca niste monstrii care ne duc de rapa fara sa clipeasca !!!
felicitari
pentru faptul ca respirati. Dar cine nu voteaza nu e interesat de subiect. Copilu' care nu "plange" nu ... Oricum ... completati cu voturi impotriva demiterii pana la "cvorum" si tot aia este.
Toate cele bune!
P.S. Nu am votat din motive care nu privesc pe nimeni. Dar nu revendic sa fiu ascultat cand tac precum porcul in papusoi.
Oricum, in cazul validarii referendumului, asteptam cu interes onorarea promisiunii privind plecarea Dvs. din viata politica. Sa nu va mai vad in ziare la rubrica "Politic" decat la timpul trecut!
Fratilor, un lucru e clar:
cand oameni ca Ion Iliescu, Dan Voiculescu, Victor Hrebenciuc Adrian Nastase etc "se aduna pentru un brainstorming"(suspendarea presedintelui) , clar nu poati fi ceva de bine. Se pare ca uitam repede mineriadele, vanzarea Petromului desi era o companie strategica si pe PROFIT, ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu s-a precizat unde anume Traian Basescu a in calcat GRAV Constitutia Romaniei
Re: poate daca vorbiti (votati) cineva isi va aminti de dvs.
#1509: - "OBTIUNE"-a dumneavoastra a fost sa taceti. Fiti mai precaut va poate accidenta "GLORIA" cand culege porumbul.
| This discussion has been closed. |