Pentru apararea copiilor nostri, cazul Romeo Mosoiu
SA REDEVENIM UN NEAM CU REPERE MORALE IN DUMNEZEU!
Am semnat această Petiţie pentru că preţuiesc tradiţia, iar tradiţia, care până de curând era ridiculizată ca o cantonare în trecut şi obscurantim, e acum validată de cea mai recentă şi cea mai uimitoare descoperire a ştiinţei: genetica. Tot ce e viu în univers este rezultatul transmiterii de gene de la o generaţie la alta, iar a împiedica şi a tulbura această transmitere ar provoca o dereglare inimaginabilă a întregului bios. În sectorul uman, o atare intervenţie ar produce o catasrofă asemănătoare în plan social, moral şi chiar biologic.
Am semnat această Petiţie pentru că sunt creştin, ca tot neamul meu, iar a nu mă opune fărădelegii ar însemna o abjurare a credinţei mele celei mai adânci şi celei mai înalte.
Am semnat cu multa dragoste si convingere aceasta petitie, in primul rand, in NUMELE TATALUI+, si-aL FIULUI+ si-aL SFANTULUI DUH+. In numele a tot ceea ce inseamna CRESTIN AUTENTIC, care vine in apararea CREDINTEI ADEVARATE IN DUMNEZEU+, in apararea valorilor morale, frumoaselor virtuti omenesti si peste toate, de respectare cu sfintenie a poruncilor date de Dumnezeu+, intregului neam omenesc. Domnul Mosoiu ne face atata cinste, aratand tuturor din jur, care ar trebui sa fie de fapt, adevarata atitudine a unui valoros crestin, intr-o lume decadenta, care este devorata grabnic de intuneric si pacat grosier. Aceasta imi este MARTURISIREA IN HRISTOS+ si pentru toti crestiniii autentici ai acestei lumi, A+M+I+N!
Este bine sa stim: cea mai buna, corecta si sanatoasa educatie sexuala este cea facuta de Biserica, conform valorilor credintei crestine.
| This discussion has been closed. |