Parul lung la baieti permis in scoli!
Eu nu inteleg viata asta... Baietii nu au voie cu parul lung iar fetele nu au voie cu parul scurt(nu ma refer la tot capul...ma refer doar la o parte din cap sa fie rasa)la scoala...
Pe principiul: nu haina il face pe om... nu conteaza cat de lung am parul, ci conteaza ce caracter am si atitudinea mea in societate... constipatii astia, care nu au alte preocupari decat sa sfideze dreptul la viata, la exprimare si libertatea fiecarui individ, nu au ce cauta intr-o societate cu valori intelectuale. Iar in ceea ce priveste faptul ca pe rockeri ii considera satanisti, le aduc aminte, distinsilor constipati, ca nimeni nu-i sfant pe acest pamant. Putina cultura muzicala nu le-ar strica, privind istoria muzicii... Oare manelistii nu-s satanisti?... dat fiind accentuarea lor in multe melodii, a binecunoscutului slogan: ''sa moara dusmanii...''
Din aceleasi motive, mereu sunt intrebat, "Ai parul peste ochi sau mai lung.. dute la frizer, esti EMO ?"
În sfârșit cineva..
Salut,
Aș mai adăuga încă ceva pe lista "to allow", piercingurile, scoaterea uniformei (da, în unele licee încă mai există), vopsirea părului și barbă lungă. Astea sunt cele mai întâlnite la adolescenți. Eu unul port barbă și am părul mai "fashion" (adică dungi, chestii de genul) și mă enervează când sunt avertizat așa cum sunteți voi, cei cu părul lung. Este ceva ce ține de persoană. Să înțeleg că toți sunt unul de avem aceleași obligații? E ca și când ai pune un pește să se urce în copac. Eu nu sunt rocker, metalist și așa mai departe, dar mai merg în baruri, am prieteni și prietene așa și chiar îmi place muzica lor, doar că nu mă consider fan. Am crescut cu o mamă care asculta și ascultă rock (e mai oldschool mama, ea e cu Nirvana, AC/DC și din astea, deci, se poate înțelege). Urmează să merg la litere și să devin profesor ulterior (sadly ca să mergi pe informatică trebuie să înveți matematică și fizică #fucklogic). Niciodată nu voi aplica sistemul profesorilor de acum. Am profesori și profesoare proaspăt ieșite de pe băncile facultății care se cred mari zeițe și zei și au o minte încuiată.
YOLO you only once live. nu exista un anume motiv
E un drept natural.
Multi eroi barbati, multi regi, domnitori au avut parul lung.
Multi eroi din filmele artistice au parul lung.
satanistule
Du-te in pula mea de satanist. Nu sunt de acord sa te duci la scoala cu parul lung, nespalatule.
We will rock you like a hurricane! \m/
Mi-e silă de toate etichetele pe care societatea le impune. Creșterea părului și a bărbii reprezintă un proces fiziologic perfect natural și nu are nimic de-a face cu impertinența.
| This discussion has been closed. |