Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!
Canibalii din parlament
Mai ramane sa ne intre in casa si sa ne impuste si pe noi. In curand deputatii Romaniei vor da liber la vanatoare de oameni.
Hotii
Romania, tara de crestini sau de cretini? Se ucid animalele in posturi ca asa e crestineste, se ucide tot ce misca in tara asta. E o tara de criminali. Pana si musulmanii au inceput sa interzica vanatoare si sa o sanctioneze in anumite tari. BOR-ul asta doarme. Imi este rusine ca traiesc in Romania, tara care ucide tot de la niste biete pasari, la caini, la porci, miei si oameni. RUSINE deputatilor! Mai bine va impuscati intre voi. Si asa va inmultiti necontrolat, iar beizadelele voastre fura cot la cot cu voi!
Flora si fauna spontana merita protejata cu aceeasi demnitate in tara noastra ca in orice alta tara.
In 2012 am fost la o vila in statiunea 1 Mai , baile Felix, superb... exprimandu-mi admiratia pentru frumustea locului, un ospatar imi spune ca : ati avut noroc deoarece pana acum 2 zile a fis aici FULL, abia au plecat ITALIENII veniti la vanatoare de CIOCARLII, ce jaf au facut ... le-au facut la gratar dar impachetate in carne de porc, asa de multe ... n-au mancat, am dus din ele la cainii care ii avem in spate, dar nici ei nu au mancat...Le-au vanat broscarii, in perioada imperecherii, in mai... s-au chinuit sa faca mii de km si au fost impuscate de animalul civilizat dominat de placeri infecte. Toata bucuria si placerea acelei minunate impresii, INSTANT s-a transformat in Focul Iadului... In tara noastra vin doar JEGURI occidentale care ne IAU si incantarea de a asculta aceste minunate triluri...Doamne, iubesc natura, ador vietuitoarele, iar aproapele, cum sa-l iubesc ca pe mine insami, cand ma umple de rani interioare cumplite, mai ales, ca N-AM CE SA FAC SINGURA! Votez contra acestei Barbarii, cu fiecare deget, tot e putin...
Mi-a ramas in minte un aspect interesant, dintr-un film:
"Atunci cand pasarile nu vor mai canta, nu vom mai avea nici copii". Pasarile sunt ca si copii nostri.
Ar trebui, cred eu, facute publice listele cu tipul de vanat raportat impuscat, numarul exemplarelor ucise pe judete, precum și modul in care este aleasa cota pentru fiecare dintre tipurile de vanat. Si aici, ca si in alte zone ale societatii romanesti, este jaf organizat. Padurile se vor termina, pamantul este vandut (atat solul cat si subsolul), animalele la fel, urmeaza aerul si nu in ultimul rand sufletul omului.
parlamentari, vanatori... niste complexati.
P.S.In deschiderea paginii era deosebit de frumos daca ne intampina trilul acestei pasari.
Mult succes !
Avand in vedere ca legea a fost aprobata de catre parlamentari, nu inteleg de ce vanatorii sunt vazuti niste "criminali. Sunt de acord cu petitia dar nu sunt de acord cu postura in care sunt pusi vanatorii in clip. Astel de imagine denigranta ar fi potrivita parlamentarilor, nu vanatorilor. pentru cine nu intelege un vanator nu este alcel om care apasa pe un tragaci, el este un protector al naturii.
| This discussion has been closed. |