Opreste barbaria, salveaza ciocarlia!
Avem nevoie de oameni rationali si cu bun simt care nu devasteaza bogatiile naturale fara scrupule si cu pura lipsa de considerati pentru generatiile viitoare. Si fata de copiii lor pana la urma.
Am crescut intr-un sat panala 15 ani si jumatate, acolo m-am bucurat de "cantecul venit din cer", asta reprezinta pentru mine Ciocarlia, nu hrana, de fapt nici nu este hrana ci o "fita" a unor italieni "civilizati". Acum cand scriu aceste randuri in copacul din fata casei canta o mierla, am si o familie de pitigoi si una de vrabii, este o incantare sa le vezi cand aduna iarba uscata si altele pentru cuiburi, ar fi o tragedie pentru familie sa dispara.
As sugera inca o modificare la aceasta "minunata" lege : vinatoarea sa fie permisa DOAR cu arcul si sageata ! Atunci acesti "minunati" vinatori vor avea parte si de sport,vor putea face dovada si de indeminare,si de barbatie... (as vrea sa-i vad, cu arcul si sageata, la vinat mistreti)
pentru situatiile exceptionale cand trebuie omorat un animal devenit periculos - se poate recurge la personal specializat pentru astfel de situatii (ex: pompierii...)
Re:
Vanatoarea cu arcul si sageata sunt interzise prin lege, inclusiv la nivel european, pentru ca produc durere si chinuie animalul. Cei care vor sa fie sportivi, pot practica sportul cu arcul /sageata acesta fiind promovat ca un sport medieval, pentru demonstrarea indemnarii, desigur asupra unor tinte care nu sunt vii.
Salveaza mediul din Romania
Pentru ca ciocarliile si alte pasarele au disparut de la mine de la tara. In Anglia vezi o pasarica la sute de km, la fel in Germania, Belgia, Olanda... Ei nu mai au copaci, sterilizeaza mediul omorand insecte (insecticide, pesticide, masini de tuns iarba), izoland alimentele specifice, acaparand mediul care era folosit de "lucratorii pamantului" care sunt creatii ale lui Dumnezeu.
Numai niste minti bolnave, setoase de venituri au putut scorni asa ceva!
| This discussion has been closed. |