Nu vrem sa se inchida Lactate Bradet!
Am semnat aceasta petitie pentru ca nu cred in vinovatia firmei Lactate Bradet. Consum produsele acestei marci si le voi consuma in continuare fara teama. Apreciez oameni precum dl Badea, managerul acestei societati, care au construit de la zero un brand, care ofera locuri de munca, care contribuie la PIB-ul Romaniei prin productie si export, si nu care indatoreaza tara cu importuri de produse pe care le putem fabrica si noi, mult mai bune, mult mai gustoase, mult mai sigure si categoric naturale. Citeam undeva ca nu stiu ce tipuri de branza produse de mari companii multinationale sunt facute din celuloza, adica pasta de lemn. Prefer lactatele de Bradet din LAPTE, si nu branza facuta din RUMEGUS!
vreau sa distruga tot ceea ce e romanesc
Multe astfel de acuzatii s-au facut pana acum despre diferiti producatori dar niciodata nu s-a pronuntat vreun nume. Ciudat este ca acum cand se pronunta numele, este vorba despre o firma mica si fara prea multa putere. Daca ar fi fost vorba despre Danone, nu ar fi fost rostit numele. Dar vad ca oamenii isi dau seama ca este cautat un acar Paun. Sper sa treaca cu bine peste aceasta situatie. Aveam si noi o fabrica si trebuie sa o distrugem. Doar traim in Romania.
Carrefour, Metro si cu Penny.
Au decis; Eject Bradet!
Cica ar avea Ecoli!?
Confirmat!? Nu este cert!!!
Dar cum bilba e la moda.
In Guvernul Tehnocrat.
Fara confirmare certa.
Pe "Bradet" i-a acuzat.
Inca o firma Romaneasca.
Se inchide evident.
Tot ce-i Romanesc pe ,piata.
LA GUNOI!! "Asa-i Corect"!?
Daca vrei sa faci un bine
Sa ajuti BRADET cumva!?
De la ei sa i-ai Lactate!
Astfel ii vei ajuta!
| This discussion has been closed. |
Re: Sa fie un vaccin vinovat? Industria farmaceutica din Romania ascunde tot.
#45: Ovidiu J - Sa fie un vaccin vinovat? Industria farmaceutica din Romania ascunde tot.
Amintiti-va de vaccinarea OBLIGATORIE din urma cu ceva ani. Fapt concret : dintr-un ,, lot" de 50 persoane pe care ne-au dus FORTAT la vaccinarea cica anti-gripala doar 4 am refuzat vaccinarea si toti nu am avut nici o GRIPA ! Ceilalti 46 persoane intre 21-46 ani in perioada imediat urmatoare au fost foarte bolnavi ( printre ei era si mama mea care imediat dupa vaccin , aproximativ la 12 zile a fost ,, diagnosticata" cu CANCER ) . Asa ca sa se caute vinovatii unde trebuie nu sa ingroape firmele autohtone .