Nu distrugeți cultura la Radio România!
Sincer, nu ascult postul. Insa Cultura nu trebuie sa moara! Mai ales, ca in unele zone ale tarii, probabil este singura sursa de cultura si de informare. Am semnat cu mare drag fara sa stau prea mult pe ganduri. Va sustin si promit ca va fi urmatoarea mea discutie cu amicii "la o cafea".
Va rog nu distrugeti ultima oaza de cultura din Romania!
As vrea sa gasesc si o petitie online pentru apararea televiziuni nationale.
Doresc din tot sufletul ,ca milioane de ascultatori sa semneze aceasta petitie ! Si eu sunt Radio Romania !
Am semnat această petiție fiindcă mă indignează profund orice atentat care vizează cultura care a fost și va rămâne hrana noastră spirituală! Păcat că cei care ar fi meniți să sprijine orice act care îmbogățește hrana noastră fac demersuri contrarii. Ce școală au "urmat"ei? Auleu și vai de mine, de noi! Aladar Rusneac.
De ce am semnat? Din convingere. Ascult Radio Romania de ani si ani. Indiferent ca e vorba de Actualitati, Cultural, Muzical sau Antena Satelor. Si chiar nu vreau ca anumite mari si totodata josnice interese sa distruga singurul post de radio romanesc care a mai ramas pe deplin profesionist, complet si integru, din toate punctele de vedere. Nu vreau ca valoarea reala pe care si-a pastrat-o Radio Romania sa fie inlocuita cu non-valorile care deja au ajuns sa sufoce spatiul mass-media din Romania. Sunt pentru continuitatea la aceleasi cote a postului Radio Romania. Am fost, sunt si voi fi Radio Romania.
Ciprian Predescu, jurnalist
Apreciez emisiunile si profesionalismul realizatorilor.
Intregul colectiv de redactori si producatori de emisiuni sunt bine pregatiti, dau dovada de spontaneitate si inteligenta.
Toate emisiunile sunt la un nivel inalt, reflecta realitatea cu responsabilitate si bun simt.
Exista o rubrica pe care am indragit-o de ani de zile, pe care o consider cireasa de pe tort, un joc de cuvinte ca o pastila zilnica de umor si inteligenta rafinata "150 de cuvinte pentru cei ce nu cuvanta" scrisa si rostita de Carol Malinescu cu o completare in week-end despre plante.
Doresc ca toti romanii sa asculte postul national Radio Romania pentru ca sigur vor gasi emisiuni utile si placute pentru fiecare dintre ei.
Traiasca RADIO ROMANIA!
DESI NOI AM FOST DISCRIMINATI DE RADIOUL PUBLIC(NOI AM RECEPTIONAT DOAR CULTURALUL NU SI MUZICALUL) IAR TAXA RADIO A FOST LA FEL DE MARE CA SI CUM AM FI BENEFICIAT DE AMBELE ,NOI ASCULTAM CU PLACERE INTOTDEAUNA CULTURALUL !
Re:
Sa se faca si la Craiova. RRM merita sa fie si la Craiova si Constanta! Rusine consilierilor de la Radio Constanta si Radio Oltenia Craiova pentru desfiintarea frecventelor pentru Craiova si Constanta ale RRC. Rusine pesedistilor si penelistilor si Conducerii de atunci a lui Saftoiu pentru desfiintarea TVR Cultural in 2012.
| This discussion has been closed. |