Nu distrugeți cultura la Radio România!
De ce acesti nemernici de guvernanti strica totul ?? Nu cumva sunt pusi de afara ??? Mai mult ca sigur !!.Am ajuns chiriasi in propria tara !!! Trist dar foarte adevarat !!!
Eu sunt RADIO ROMANIA DAR CU MAI PUTINI ANGAJATI !!!!!!!!!!!!!! multi oameni = multe salarii.
Un popor fara cultura este un popor usor de manipulat" (Immanuel Kant)
Evident ca sunt si alte emisiuni precum "Stand up music", "Discuri de cinci stele" ... si am enumerat doar cateva.
Succes in toate demersurile pentru a pastra postul de radio asa cum este ... faceti o treaba buna, momentan, si sper ca acest lucru sa nu se schimbe
Cu respect
Mihai
Televiziunea romana, TVR mai au 2% audienta ! 2% din 100%. Oare Radio Romania cat la suta sa aibe audienta cand in toate magazinele de electronice si toate mijloacele de transport se ascuta alte posturi ? Acum suntem tara capitalista, sistem in care cineva sau ceva care nu se cauta TREBUIE INLOCUIT ! Sa dus vremea cand aveam doar 2 programe de radio nationale unde ascultai ce ti se baga pe gat si Radio Europa libera cu Radio BBC pe care le ascultai cu bazait dar si frica unde aflai cu adevarat ce se intampla in tara noastra. A venit vremea schimbarii, angajati mai putini dar mai eficienti. Asta vi se cere, sa fiti eficienti pentru a supravietui in sistemul capitalist. Succes !
Distrugem cultura romaneasca ? Atunci ne distrugem istoria, originea si leaganul mostenit! Istoria alternativa a fost promovata de unii care au primit "comenzi politico-financiare" de a vida teritoriul romanesc. Intrebare: pe fondul in care tot mai multe dovezi demonstreaza ca "leaganul civilizatiei indo-europene si, implicit celei latine are izvor Danubiano-Pontic" noi , romanii venim sa atam istoria???
De ce autorii site-ului cer bani pentru postarea unor opinii??? Cine va sunt "papusarii" dragi administratori de site? Chiar credeti ca romanii nu "au talent?". Sigur au talent sa afle cine sta in spatele oricarui ecran pe care sunt facute proiectii. Seara buna pentru noi si "invers" pentru voi!!!
Mocanu andrei jud. Galati eu sunt Radio Romania! Sat. Furcenii vechi com. Cosmesti jud. Galati
Petre Ghibu
| This discussion has been closed. |