Nu distrugeți cultura la Radio România!
Pentru toate minutele petrecute în maşină după ce am ajuns, ca să ascult melodiile până la capăt.
Pentru că iubesc radioul şi pentru că, uneori, e bine să te laşi purtat de carusel.
Pentru că radio-urile astea două mi-au făcut drumul mai frumos chiar şi decât destinaţia.
De asta.
Radio România Actualităţi a fost prietenul meu de suflet zi si noapte pâna in 2012 cand ne-antors spatele,nu se mai intra in direct,nu mai sunt emisiunile bune care erau,muzica populară e toată numai pe Antena satelor, muzicile se repetă halucinant,nu existã zi să nu auzi Abba,Tom Jones,BoneyM, etc cã te apucă toate furiile şi te intrebi cum de a ajuns RRA in halul asta.Vã mândriţi cu o fonoteca uriaşă dar din ea ne cânta mereu aceleaşi voci,nu e posibila atâta delăsare de la redactorii muzicali.Despre reportaje nu am nimic de reproşat, sunt la zi,se insistă mult pe știri de două parale ca-n ziare si tv particulare.Nu m sunt medalioane de compozitori români, de interpreţi romåni, emisiuni agricole,poezie,nimic,doar un maraton infernal de știri şi muzică. Nu e posibil,radioul public trebuie sã ofere de toate,cum face Oltenia Craiova.Eu ascult Antena Satelor,e exact cum era RRA,dar nu strecoară muzică uşoară; tot aici am regasit Unda vesela sub alt nume.Ar m fi multe de comentat...basta!
Totodată, este instituția media cu personalul de cel mai înalt profesionalism, foarte implicat în rezolvarea problemelor sociale. Radio România este un promotor frecvent al culturii românești, care trebuie să-și păstreze individualitatea și particularitatea de factor, de răspândire a culturii, prin bogăția și diversitatea programelor sale culturale.
Dumnezeu să ne ajute!
Remus Amira (26 ani) - București
DOAR RADIO-UL NE-A MAI RAMAS. ACESTA ESTE INCA UN ACT PENTRU STINGEREA CULTURII
Treziti-va oameni buni si stopati aceasta distrugere culturala.
| This discussion has been closed. |