Morometii la subiectul 3 la bac
Re: Re:
Eu cred ca tu nu intelegi nimic , pt ca asa sunteti voi tarfelr
sa se ia in consideratie Morometii
Re: Tot o opinie proprie, nu e ogligatoriu sa o cititi
#981: - Tot o opinie proprie, nu e ogligatoriu sa o cititi
Este adevărat ce spui, cei care am scris Moromeții nu am ţinut cont de perioadă şi de la emoții când ne-am adus aminte de elementele din eseu şi acțiunea ne-am păcălit. Eu îmi asum ce am scris totuși scriind un roman greșit tot sunt elemente care se aseamănă şi pot fi punctate. Eu unul ştiam toate romanele dar de emoții am ales Moromeții pentru că m-a derutat acțiunea, asta este acum, dar gândește-te că mai sunt şi oameni care învață şi fac gafe de genul şi posibil să le afecteze viitorul doar pentru o amărâtă de interpretare, pune-te în situația mea, ai învățat mare parte din materie şi scrii ceva greșit doar de la emoții. Ştiu că nu e drept să ne puncteze ca atare dar te macină rău situația.
30/2
Consider că trebuie punctat macar jumatate pt Morometii pt ca a fost confuzie in masă, nu a fost o greşeala a unui numar redus de persoane .
Doar jumate pt a nu neindreptati persoanele care au stiut sau au scris la nimereala
Buna . Nu va inteleg de ce ati vrut voi sa va complicati asa ? Nu erau alte romane 100 % interbelice ? Morometii e un roman postbelic . Nu interbelic. Nu inteleg ce atata tam tam . Cerinta era foarte clara . Voi spuneti ca actiunea e interbelica. Cerinta spune " Un roman interbelic " . Nu un roman cu actiunea interbelica . Si trebuia sa ganditi putin .. la uman se da mult mai greu. Parerea mea este ca aceasta petitie e facuta fara rost .. doar din motivul ca nu va convine voua ca ati gresit . Orice persoana care da bacul trebuie sa stie care sunt romanele interbelice si postbelice. Voi nu ati stiut . Bafta in continuare
PS: Nu imi sariti in cap, este doar parerea mea .
Re:
Da , la uman Morometii e bun . "Moromeţii" este un roman realist de factură psihologică. Oriunde scrie acest lucru .
RE
Romanul Moromeții este interbelic, doar că a fost publicat postbelic. Deci dacă e să o luăm logic, cei care au făcut subiectele trebuiau să specifice mai detaliat, trebuia să spună perioada în care a fost publicat. Nespecificând asta, romanul Moromeții este interbelic.
Sa vede ca esti din asta care semneaza petitii din astea sa treaca clasa. Esti semi-analfabet...
Conteaza pentru admiterea la facultate. E normal ca cei care-s semi-analfabeti, dar vor note mari, sa le primeasca... sa se inscrie la faculate... sa ia locul celor care au mai mult de 2 neuroni in cap?
Re:
Re: Re: Re:
#1062: Evreul Mascat - Re: Re:
Admiterea la facultate sa se faca prin examen ,nu prin concurs de dosare .
Daca s-ar tine cont de emotii , ar trebui sa treaca toti . Cine a invatat , trece . Cine nu , sa fie sanatos. Mai sunt sesiuni . Ar trebui sa acceptati faptul ca ati gresit si sa nu mai exagerati atat . Cerinta a fost foarte clara si trebuia sa o ganditi .. ca nu degeaba ati facut 12 ani de scoala si nu degeaba ati ajuns in BAC . Daca voi nu stiti ce inseamna interbelic si postbelic, nu ar trebui sa se schimbe corectura de la BAC .
Re:
Faceti*
Dupa ce ca nu stiti sa scrieti, mai aveti si pretentii.
Tot din cauza emotiilor ai scris gresit?!
Cine nu stie ce inseamna "roman interbelic",nu trebuia sa intre in examen. Istoria nu se schimba pentru nimeni. Daca se puncteaza "Morometii", nu vad rostul cerintei de la subiectul 3. Cand exista atatea optiuni,fiecare scrie singura opera pe care a invatat.o si fac petitie! Rusine!
Re:
Daca se puncteaza Morometii, sa se puncteze tot ce s-a scris la BAC :)) Asa ar fi corect .
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: INTERBELIC
Razboiu' din Vietnan, ala din Golf :))))) de fapt poti gasi orice perioada vrea "muschii" absolventilor de liceu. Orice numa sa fie punctat subiectul :))))))))
Re:
Numai Roman psihologic nu e. Orice roman conține și elemente de psihologie a personajului principal, asta nu înseamnă că e roman psihologic.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |
Dupa ce ca sunteti niste retardati ca nu ati putut sa retineti ca doar 3 opere POSTBELICE :Iona teatru,Leoaica poezie si Morometii roman voi va si plangeti pai stati cuminti in banca voastra ca la BAC va dat din 4 romane de ales :Ion ,Ultima..,Enigma si Baltagul si voi ati ales fix exceptie MOROMETII dupa ce ca sunt doar 3 postbelice tot nu ati retinut .