Legea 217/2015 (Wiesel, Antonescu, Florian, etc.) nu este constituţională
I. Botez
NU CRED. Americanii nu sunt nici antidemocratici, nici prosti.
I-am asteptat aproape un secol si nu cred ca acum, cand vin, ne vor morti, sufleteste, fizic apoi. Nu cred ca vor sa faca un alt Israel aici, pe pamantul nostru.
Da, americanii cer legi democratice, antirarism; neo-nazi este extrem de dezvoltat in Europa. Noi nu stim, nu avem timp sa vedem.
Da, neo-nazi din Europa sunt folositi (unii) de Putin.
Dar romanii sunt primele victime ale acestor grupari sau partide. Noi suntem “dusmanul” pt ei, nu evreii. Nici macar invazia imigrantilor.
Deci noi romanii, asteptam de la conducatorii nostrii sa ne apere, in Europa, in tara. Sa nu mai fim discriminati, alungati, numiti rromi, etc.
Acum suntem numiti asa si in tara…
Si peste un popor atat de lovit si umilit, vine o lege care ne spune ca hotararile tribunalelor bolsevice sunt valabile si azi. Ca suntem condamnati vesnic, ca oricine a indraznit sa fie “national” este interzis. De aceea este condamnat doar Ceausescu.
Comunismul nu! Ba dimpotriva.
NU CRED CA AMERICANII VOR SA RESTAUREZE BOLSEVISMUL IN ROMANIA!!!!!
NU CRED.
Si toti cei care tac acum, ar trebui sa ne vorbeasca
unchiul meu, poetul
Ion Sugariu este prima victima a acestei legi! Este pe nedrept defaimat! PROTESTEZ!!!
ce tara avem...
Alexandru Florian spunea ca Legea 217 este buna fiindca a pus in evidenta problema pe care o au romanii...Altfel spus, ne-am demascat. De fapt sunt mai multi cei care s-au "demascat"... Poate ca intr-adevar, aceasta provocare va avea, in final, un rezultat pozitiv. Vom sti mai bine unde suntem si cine sunt dusmanii Romaniei... Ca noi romanii, mai mioritici fiind, eram predispusi sa uitam.
Dar daca autorii legii 217 nu ne lasa....
L-am vazut pe dl A. Florian la emisiunea "Jocuri de putere" de pe Realitatea, emisiune cu subiectul legea 217/2015. M-a inspaimantat realmente totalitarismul dumisale. Sa-l condamni pe Ion Gavrila Ogoranu, pe Tutea, Vulcanescu si ceilalti pentru "simpatii legionare", sa le darami busturile, sa ceri interzicerea ca o strada de la Tmisoara sa poarte numele lui Tutea, precum si alte aberatii este hilar si periculos in acelasi timp. O persoana trebuie condamnata pentru faptele sale si nu pentru opiniile sale sau pentru apartenenta sa la o anume organizatie. Ar insemna sa-i condamnam pe toti membrii PCR sau UTC sau pe fostii pionieri pentru ca au fost colegi cu tortionarii comunisti din anii comunismului.
Rusine sa-i fie lui Crin Antonescu pentru promovarea acestei legi. Iar presedintele Johanis ar face bine sa se uite ce semneaza sau promulga, pentru ca nu este la prima "scapare".
| This discussion has been closed. |
Sprijiniti propunerea de a se da numele "Ana Pauker", WC-ului Public din Pasajul Universitatii, Bucuresti.
http://www.petitieonline.com/memorialul_ana_pauker