Legalizarea Urgenta a Detinerii de Arme Letale!!!
Un popor de lași si curve
Un popor prevazator
P.S. Romania este cea mai pro americana tara europeana. Sa fie oare din cauza asta, aceasta goana dupa detinerea de arme de foc?
Conditii curente
Sper ca acestea petitie va fi semnata de cat mai multi dornici de a avea dreptul natural de a se apara cu orice mijloace inclusiv armele letale. Deocamdata singura modalitate de a detine o arma letala de paza si aparare este sa te incadrezi in urmatoarele categorii:
a) demnitarii, magistratii, diplomatii, militarii si politistii, pe perioada cat sunt in activitate si dupa pensionare, trecerea in rezerva sau retragere, dupa caz, cu exceptia situatiei in care acestia si-au pierdut calitatea din motive imputabile lor;
b) persoanele prevazute de lege, care indeplinesc o functie ce implica exercitiul autoritatii publice, pe perioada in care au aceasta calitate, cu exceptia personalului de paza din cadrul societatilor specializate de paza;
c) persoanele incluse in programe de protectie a martorilor, pe perioada in care au aceasta calitate.
Deci doar cancerul societatii, clasa parazita/exploatatoare are dreptul de a avea arme letale, de parca ei ar fi facuti dintr-un aluat mai special ca restul. Mi-e scarba ce tara de lasi am ajuns. Azi maine o sa ne rugam sa primim firimituri de paine de la mafiotii politicieni.
DA!
Si nu m-as limita doar la arme usoare, as da drept de folosire chiar si a armelor militare. In caz de necesitate tara trebuie aparata de intreg poporul nu doar de fantoma a ceea ce a mai ramas din armata romana. Vezi exemple din Finlanda, Norvegia, etc.
Si ca sa nu uit: arma letala nu este neaparat o arma de foc; aceasta poate fi o caramida, o ranga sau chiar un pumn (LCM). Important este scopul, nu mijloacele folosite.
Re:
bine zici insa nu ar lua nimeni permis de arma cu asemenea teste. si cand spun nimeni, chiar inseamna nimeni. pentru uzul de arme mililare este necesara, chiar imperios necesara, reluarea stagiului militar obligatoriu.
STRICT NECESAR!
Simtim ca siguranta proprie este amenintata mai rau cand orice dobitoc este in posesia unei arme, decat atunci cand arma este scazuta din ecuatie. Cea mai mare parte din noi se teme de a semna petitia, pentru ca a oferi TUTUROR sansa de a purta arma de foc este perceputa ca fiind o problema mai mare decat cele ce le avem deja. Si aici nu poate nimeni cu un simt rational sa spuna ca aceasta grija nu ar fi intemeiata.
DAR, odata ce un plan pentru introducerea armelor de foc este elaborat pâna in detaliu, eliminând sansa ca Gheorghe Nebunu' sau Nelu Puscariasu' sa posedeze asemenea arme, va asigura ca marea parte a oamenilor ar semna. Cursuri de port arma, examinari psihologice stricte si reintroducerea armatei obligatorii ar fi un minim in aceasta directie.
Pai daca mie mi-e frica sa mai ies pe strada, din cauza toti idiotii/betivii/nebunii (si hai sa fim sinceri - avem cu miile dintr-astia) poarta o arma, normal ca nu pot vota in favoarea acestei petitii.
Re: STRICT NECESAR!
#10: NewWorldOrder - STRICT NECESAR!
Hai sictir. Deja criminalii detin. Din inarmarea generala a cetatenilor doar infractorii si mafia politica are de pierdut.
Ia sa-i vezi pe oricare din astia numai imaginandu-si cum iti intretii pusca de asalt,carabina cu luneta sau pistolul de mare calibru,cu poza LUI pe masa!!!!!!!...
in elvetia numarul incalcarilor de proprietate si atacul asupra domiciliului de catre hoti este extrem de scazut aproape inexistent deoarece acestia au dreptul sa detina ACASA una sau mai multe arme de foc fara ca sa fie vorba doar de pistol ci au dreptul si la pusca mitraliera!
am fost urmarit de doua masini cu tigani pe soseaua sibiu- fagaras, fugind de la o parcare in care au vrut sa ma blocheze si asta desigur nu pt. a-mi lua un interviu!. am oprit la un grup de lucratori pe sosea . tiganii au trecut incet pe langa noi si unul mi-a aratat amenintator un AKM!Ce parere aveti? Nu-i asa ca e bine sa fim ca puii la taiere? ei cu AKM si noi cu manivela masinii...Halal tara europeana
DA
Doresc dreptul la apararea mea si a familiei prin orice mijloace. Faptul ca demnitarii, magistratii, diplomatii, militarii si militienii detin arme de foc duce la promovarea ideii de inegalitate intre indivizi.
NU armele ucid, oamenii o fac !
Treziti-va LASILOR !!!! Sunteti doar niste Produse comuniste spalate pe creier programate sa taca si sa inghita !!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
De ce?
genious
“If someone has a gun and is trying to kill you, it would be reasonable to shoot back with your own gun.”
– The Dalai Lama, May 15, 2001, The Seattle Times
O arma de foc echilibreaza puterea...
mai bine sa o ai si sa nu o folosesti decat sa ti-o doresti cand e nevoie de ea
| This discussion has been closed. |