Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Re:
Dar nimeni nu vrea sa interzica la nimeni nimic, ci doar sa ii protejeze pe marea majoritate care nu au acest viciu! Poti fuma linistit acasa sau afara unde fumul nu deranjeaza pe nimeni!
Foarte bine
Am semnat aceasta petiție din cauza ca e prea aberanta , trebuia sa facă spațiu pentru fumători și nefumatori ,chiar acum sunt într o cafenea dintr un mall în care avea amenajat spațiu pentru fumători și nefumatori , surpriza nefumatori sau așezat tot afară . Trăiam în romania unde nu mai avem drepturi și nu mai putem alege pentru noi , când a dat legea asta nu sa gândit la patroni de cafenele și baruri .
Re: Re:
Tu ce plm cauți aici dute în cafenele sa vezi cât de pustiu e , sau inhalează fumul de la mașini ca iți face mai bine decât o țigară . Acum după ce sa dat legea comentați și voi aiurea pna acum nu ați spus nimic .
Re: legea CORECTA
Bun si daca un om ce consuma alcool intr-un bar se imbata si vine si baga cutitul in mine ca nu gandeste limpede,asta nu-mi afecteaza sanatatea?Eu zic ca de la fum mori mai greu decat de la un cutit infipt in gat,asa ca nu mai stati sa vedeti ce e daunator si ce nu,traim oricum intr-un mediu unde mai totul este daunator incepand de la apa pana la lumina soarelui.Asa ca sunt multe alte chestii de schimbat,asta ar fi ultima problema a acestei tari.De ani de zile de cand se fumeaza in baruri nu a venit niciun fumator sa reclame,cum a propus o comunista infecta proiectul asta de lege v-ati simtit toti afumati si bolnavi.Scutiti-ma ca suntem un popor de plangaciosi,va omoara setea de a urma turma.
Re: Re:
Re: legea CORECTA
Pardon ,intr-adevar exista legea in toata europa ,dar in nici o tara nu este atat de drastica ,daca nu stii ce vb ,mai bine taci !In spania poti fuma in cafenele,cluburi,baruri etc,la fel in italia franta si multe alte tari,numai la noi nu s epoate decat acasa ...sau mai nou pe strada ca de noi fumatorii .....!
Re:
tutunul e si el un drog din moment ce provoaca dependenta.
ti-ar place sa stea in bar langa tine la alta masa unu care isi injecteaza heroina in vene?? nu cred
pt. oamenii normali la fel par si dependentii de tutun(fumatorii)
Re: Re: legea CORECTA
lasa ca nimeni nu se imbata dintr-o bere sa te omoare, dar ii suficient un singur fum de tigara sa ma imputi si pe mine, nefumatorul.
si apropo de urmat turma, toti dependentii de tutun cam asta fac, urmeaza turma...
Re:
poate nu ii va determina sa se lase, dar cu siguranta va micsora numarul celor care se apuca
Re:
zise dependentul de tutun
pt. tine nici cea mai gustoasa masa pe care ai manca-o in viata ta nu e buna daca nu e urmata de o tigara
asta inseamna sa fii dependend
fumatul nu e un obicei!!!!
as vrea sa prin ziua cand o sa inventeze astia cacatul cu nicotina sa va vad atunci cum o sa fi-ti toti maro pe la gura
| This discussion has been closed. |
Re:
#21: -
Dar tu cand te intalnesti cu prietenii, te intalnesti pentru tigara aia nenorocita sau pentru ca vrei sa ii vezi si sa discuti cu ei?