Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Ce caracter sa aiba un om egoist care se straduieste sa dea exemplu prost generatiilor urmatoare si lupta, intr-o tendinta malefica, sa perpetueze cu tupeu marlanesc, lucruri urate si rele? Ce hal de pedagog fara respect de sine! Eu, in locul parintilor acelor copii, l-as scuipa in ochi pe asemenea om si l-as da exemplu negativ si i-as face reclamatie la inspectoratul scolar! Dascalii trebuie sa aiba morala, sa fie orientat spre evolutie, nu complacere si coruperea inocentilor! As exclude pe loc din invatamant asemenea persoana lipsita de deontologie!
Nefumătoare
Știu ca poate nu am ce cauta in aceasta campanie,desi nu am fumat niciodata in viata mea. Ma rog cand aveam vreo 12-13 ani am incercat si eu o data dar nu mi s-a parut nimic interesant. De ce vreau sa sustin aceasta lege:
1.Majoritatea prietenilor mei sunt fumatori
2. Nu am absolut nicio problema cu fumul,ma refer la ala care nu e exagerat de mult
3. Odata cu tampita asta de lege tara noastra se duce pe apa sambetei si in loc de 21 de mil cat ar trebui sa fim,mi-e teama ca vom ramane mai putin de 19 (cat suntem acum).
4. Patronii de baruri au pierderi mult prea mari,ceea ce ma leaga de numarul 3.
5. Mai mult de jumatate din populatie FUMEAZA,iar aceasta lege tampita nu e o solutie favorabila pentru cei cu un asa viciu,ma refer sa se lase de el. Nu ii ajuta cu nimic.
6. Daca cineva vrea sa se intoarca acasa si sa isi deschida un restaurant etc. N-o sa faca mai deloc profit. De ce? Pentru ca fumatul este interzis.
7. EU VREAU SA MA INTORC ACASA! DAR NU SA TRAIESC LA LIMITA SUPRAVIETUIRII!
Sunt alte lucruri mult mai importante de facut la tara noastra,dupa ce ca avem un salariu de nici cea mai mica tara economica nu are,Cersetori,spitale infecte,aparatura slaba,blocuri care stau sa cada,autostrazi neterminate si cate si mai cate,astora le arde sa puna o lege care vorba aia mai aduce un ban la contributia tarii. Ceea ce ma face sa cred ca da,fumatul e un beneficiu pentru tara,dar nu si pentru corpul omenesc! Multumesc!
Lege stupida, sustinuta de oameni stupizi
Teorii la moda in Romanica:
- nefumatorii reprezinta maaarea majoritate. (fals);
- drepturi au doar nefumatorii pentru ca, cica, ceilalti atenteaza la sanatatea lor. (Fals - nimeni nu-i cheama in spatiile destinate fumatorilor. Da' nu stiu cum se face ca distractia e intotdeauna unde-s si golanii de fumatori ;) )
- In "tarile civilizate" fumatul este interzis cu desavarsire. (Fals - doar unele tari au facut acest lucru, in frunte cu Big Brother, intre noi fie vorba, cel mai comunist stat, inafara Coreei de Nord, desigur)
- Cel mai otravitor viciu e fumatul. (Fals. Azi, cele mai otravitoare sunt chiar lucrurile vitale: respiratul si mancatul... Nefumatorule, daca tii atat de mult la sanatatea ta, ce-ar fi sa pui jos masina? Dar, cand stai si comentezi despre fumatori prin crasmele nostre, ce-ar fi sa nu mai bei cola sau sa mananci gunoaie pline de E-uri, glutamat monosodic so altele asemenea?)
Si ca sa nu mai bat campii, ce-ar fi ca urmatoarea lege de genul acesta, idiot de restrictiva, sa fie data la initiativa unei alte minoritati cu probleme la bibilica, si anume la cea a asa-zisilor "crestini"... niste neo-protestanti extremisti, de fapt. Legea ar trebui sa stabileasca frecventa, modul si locul in care este permis sa faci sex. Hai sa va spun eu cum: o data la luna (in perioada cea mai fertila a femeii), in pozitia misionarului, muteste sa nu deranjezi restul plozilor, si, cel mai important, CU TRISTETE!
Mai baieti si fete, daca nu vreti sa intelegeti odata: orice extremism pe care noi il manifestam este folosit la maxim de stat impotriva noastra. Ganditi. Cei care nu mai sunteti foarte tineri amintiti-va de Germania si restul statelor Occidentale din anii '70-'80. Popoare prospere, fara libertati limitate aiurea, cu chef de viata etc. Uitati-va acum: o Merkel ce aduce imigranti, un nivel de trai categoric scazut si (interesant, nu?) nevoia omului de a lucra tot mai mult pentru a putea sustine "standardul de viata german"... Altceva?!
muie fumatori
muie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorimuie fumatorivmuie fumatorimuie fumatori
Frustraților!!! Asta venind de la un fost fumător.
| This discussion has been closed. |