Fumatul Permis in Locuri Special Amenajate in Spatiile Publice - Semneaza si da Share !
Argumente de cacao
Par a fi argumente scrise de un copil de clasa a V-a pe care mămica lui nu îl lasă să mănânce ciocolată înainte de masă.
Mi se pare aberantă logica inițiatorului acestei petiții, prin simplul fapt că se autovictimizează. Pare a fi un fumător înrăit care încearcă să se dea mai lovit decât este în realitate. Serios acum, cum poți afirma că o cafea nu poate fi băută fără a fuma o țigară? Cine crezi că e suficient de naiv încât să te creadă? Iar dacă sănătatea voastră este pusă în pericol, cea a persoanelor nefumătoare din jurul vostru nu contează? Sau vă credeți singuri pe pământ? Gândițivă că e pusă în pericol sănătatea angajaților din barurile, cafenelele și restaurantele în care aveți acces.
Nu legea în sine e problema, ci mentalitatea românilor care se consideră loviți de ea. Dacă nu reușiți să vedeți binele nici când e în fața voastră oare când o să îl vedeți
Plus de asta, v-ați gândit cam câți bani economisiți în urma acestor reguli?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Politehnica să o traversezi pt o țigară poți pierde 1/2 oră și mai mult.
Re:
Ghici ce? Petitia asta e facuta de un fumator pentru fumatori. Nu te mai baga ca musca in curul calului.
| This discussion has been closed. |
dar nu ii legam acuma pe fumatori si ii aruncam, unde? sa se amenajeze locuri decente, civilizate pentru fumat in cafenele, restaurante etc. Ia faca bine mintile luminate de la carma tarii si ocupe-se de treburile arzatoare si cu adevarat importante, de noxele fumului de tigara ma feresc eu, ei mi-ar face un pustiu de bine sa nu ma otraveasca cu alimentele si alte surse de otrava pe care noi muritorii de rand nu avem cum le evita...!