Examen National
Re:
Se vede cat de inteligent esti dupa vocabularul folosit....La romana o sa iei trei ,cum ai scris la matematica!
Re:
E normal sa se accepte ambele variante dat fiind faptul ca cerinta a fost iterpretabila, asa e corect. Cat despre toti desteptii .....ca in ROMANIA
Re:
#39: -
Defapt pot spune ca nu numai eu, ci multi altii considera subiectele de anul acesta foarte usoare. Sincer nu cred ca se va face ceva in privinta asta, cel putin acum. Poate pe viitor se vor gandi mai bine.
Nu e corect.
Nu înţeleg de ce pentru majoritatea a fost o dificultate enormă deoarece a fost super simplu şi m-am prins din prima, chiar dacă sunt un elev de nota 6-8 la matematică, şi în mare, subiectul a fost simplu.
"Sa le fie rușine celor care au făcut subiectele ", știți ce, fraților? Vouă ar trebui sa va fie rușine. Exercițiul acela cu diagrama nu necesita vreo minte brici, necesita doar putina atenție, însă normal ca trebuie sa veniți aici cu bățul înfipt în c*r și sa comentați, ca de, vorba aia :" Prostul, dacă nu-i fudul, parca n-ar fi prost destul".
Numai mame revoltate, niște alienate mai neemancipate decât propriii copii și elevii de clasa a VIII-a, viitori inculți ai țării. Dacă tot e atât de neclară diagrama, ia spuneți-mi și mie, cum de alții au putut scrie răspunsul corect? Ei nu au făcut tot 8 ani de matematica? Nu au învățat aceeași materie? Ba desigur ca au făcut-o, doar ca acum simțiți nevoia sa va impuneți prostește pentru 0,5 puncte. E vina guvernului, ce sa zic, dar ia spuneți-mi și mie, în aia 8 ani în care copiii voștri s-au dus degeaba la școală, oare nu au învățat ca notele sunt de la 1 la 10, nu de la 0 la 8? Petiția asta e o prostie care încurajează incultura și prostia, sper din suflet sa nu se întâmple nimic, ar fi nedrept pentru cei care au scris corect! O zi buna!
eu am avut 2 copii in acest examen...unul a scris 3 si celalalt a sceris 8...acum amandoi sunt nedumeriti caci in mintea lor amandoi au dreptate...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Sunteti prosti ?:))
#31: Tudor B. - Sunteti prosti ?:))
Proasta i mata...
Nu-mi vine sa cred..... atat de prosti sa fiti ? E un cacat de grafic ... la facultate ce o sa mai faceti cand o sa dati de alte 10 tipuri de grafice ? Rusine !!!
Superficialitate mare la Min. Invatamantului!
Dacă nu aprobă petiția cred că îi
ATENTiE!!!!! Director si prof. de matematica NITU VALERICA de la scoala 129 sector 4 Bucuresti a intrat in sala de examen in timpul examenului unde era eleva Dumitreche Andreea pt a o asigura ca totul este bine. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E posibil sa faca toata lucrarea impecabil si sa greseasca la acest grafic din vina lor?
| This discussion has been closed. |