Examen National
Re: Re:
Am 15 ani, nu merit respect sau ceva, pur și simplu mi se pare incorect ca se promovează atât de mult prostia.
Sa afisat BAREMUL!!!
V-A LUAT LA CABANOS MA PARLITILOR
Re: Re: Inadmisibil modul vostru de gandire. nu exercitiul ala de clasa a 4a
#312: - Re: Inadmisibil modul vostru de gandire. nu exercitiul ala de clasa a 4a
Entelectualule, ambele axe încep de la 0 nu numai cea a notelor. Sunteți jalnici!
exact aceeasi diagrama a fost data si anul trecut. asa ca nu aveti scuze, puteati sa rezolvati subiectele de anul trecut si nu mai era nici o problema
si aceasta petitie se trimite la minister?
Nr #775 ai dreptate
Eu am facut multe probleme cu diagrama si stiam ca raspunsurile sunt alea de jos,nu cele din stanga,daia raspunsul este 3,este adevarat ca au adaugat acea legenda,dar au dreptate 100% se refera la nr de elevi asociat cu nota,chestia albastra sunt elevi,uitativa la ea de sus in jos pana la orice nota.
graficul a fost realizat gresit legenda specifica clar care este numarul elevilor, iar ambele variante ar trebui acceptate
0 e originea diagramei, iar 8 fiind cea mai mare nota din clasa...
*Din cauza.
Intr-un final, exista si persoane care gandesc inainte sa scrie
Re:
Adevaru-i ca era un exercitiu tare greu incat sa nu-l rezolve niste profesori. Ma scuzati, dar este destul de logic care este raspunsul corect. Nu inteleg de ce va agitati cu totii atat...cand de fapt ar trebui sa puneti roticelele la treaba!!!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1: -
Era 3 raspunsul, nu va mai cacati pe voi. Unde ati vazut voi sa se dea note de la 0 la 8? Daca nu stiti sa va uitati bine, la revedere, n-oti muri de la 0,5 puncte.