Examen National
Nu este nimic ambiguu, deoarece notele in romania se dau de la 1 la 10, ci nu de la 1 la 8.
Daca v-ati fi gandit, ati fi stiut.
Petitia e degeaba.
Este problema ambigua; Propun sa se ia in calcul ambele variante corecte!*
Re: Re:
Cred ca am specificat tot ceea ce trebuia specificat mai sus.
Nu a fost diagrama facuta bine..
Deci ce imbecilitate =)) oricum am intors diagrama aia nu mi-a dat 8. Copiii ar trebui sa stea pe curu lor si sa accepte ca au gresit, nu sa tot faca petitii, vai de viata lor
Nu mi se pare corect ca ne-a dus in eroare cu un astfel de exercitiu, dupa ce ca media din 5-8 reprezinta putin din media de admitere, macar evaluarea trebuia sa fie accesibila tuturor...sunt o multime de copii care au pierdut 5 puncte din cauza acestei erori..consider ca exercitiul a fost interpretabil si meritam toti punctele alea..orice sutime este importanta si nu trebuie sa ne batem joc
Re: Nu e corect
Sincer sa nu se induca niciun elev in eroare se putea scrie langa fiecare axa "numarul elevilor" si "nota". Nu cred ca era neaparat sa stie ca acele "coloane negre" semnifica elevii. Pe bune. Daca erati in locul celor care au gresit din neatentie, graba sau stres banuiesc ca ati fi ajuns in locul acesta, semnand aceeasi petitie pe care se poate sa nu o ia nimeni in considerare. Multumim de respectul acordat de dumneavoastra in incercarea de a va da drept in fata acelor copii care au scris ca da, era 3. Stima si respect de la un elev care a gresit.
Re:
Cauți scuză să ajungi și tu la un 5 luat cu chiu cu vai? Răspunsul corect este 3 și va rămâne 3. Se observa că pe orizontală era axa notelor, iar în stânga axa elevilor, ai luat vreodată nota 0, de ai scris 8?#739: Anon -
Dupa parerea mea, enunțul nu avea loc de interpretări. Pătrățelul care indica că este reprezentat numărul de elevi era singura explicație necesară. Câți dintre cei ce au semnat această petiție au făcut minim 20 de probleme cu diagrame în ultimul an? Dacă nu stăpâniți un tip de problemă nu vă puteți plânge că ați greșit.
| This discussion has been closed. |
Re: Logica ta e ca esti prost
#44: -