Examen National
Re: Re: Re: Re: Sunteti prosti ?:))
#185: - Re: Re: Re: Sunteti prosti ?:))
Nu e adevarat, graficul nu e gresit, voi sunteti prosti. Habar nu aveti sa cititi un grafic. Intotdeauna imaginea functiei este aceea care se reprezinta ( daca f(x)=y cu x=nota si y nr de copii, y se reprezinta in grafic, diagrama tabel orice ar fi ) asa ca nu dati vina iar pe sistem din cauza nestiintei voastre in masa
Re: atunci inseamna ca 8 elevi au ramas fara nota ,daca e cum zici tu .
nu mi se pare corect sa se accepte ambele variante deoarece era foarte clar...notele nu sunt de la 0-8(nu exista nota 0)notele erau de la 1 la 10
Re:
Ghici ce?Si eu am fct totul perfect..NU mi se pare corect sa vii acum si sa spui ca nu iei 10 din cauza altcuiva.Draga, toti elevii care au raspuns corect au gandit.Graficul e clar si inteligibil .Nush de ce drq va victimizati atat...
Re:
Nu stiu ce student la constructii esti tu, dar eu ca eleva la colegiul national care a gresit NU POT ATMITE ASTA!
MUIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
In barem scrie 3, SUGETI PULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Fmm de prosti
Sunteti niste retardati si meritati sa picati bacu.
Invatati sa ctiti grafice
Sunteti penibili! Incetati sa va mai plangeti. -.-
Re: Raspunsum era clar 3
#676: Andrei,Slatina - Raspunsum era clar 3
Acesta era raspunsul logic..dar daca e dupa diagrama,raspunsul era 8
De aceea multi au scris 8 si au fost derutati de aceea diagrama
Era reprezentata corect
Era foarte clar reprezentata diagrama. Daca raspunsul ar fi fost 8, atunci, folosind logica aceasta ar fi fost 5, 9 sau 10 elevi cu nota 3
| This discussion has been closed. |
Raspunsum era clar 3
Daca raspunsul corect era 3 , in clasa ar fi fost adunati 30 de elevi(plauzibil). Daca raspunsul ar fi fost 8, in clasa ar trebui sa fie 55 de elevi, cam imposibil