Examen National
Re: vorbe din curtea scolii
#5676: ceseaude - vorbe din curtea scolii
Hahahahahahahaha - da, asta ar fi epilogul binemeritat al petitiei de r....t.
43756 de români nu stiu decat sa plângă pentru ca sunt niște cretini
Re: vorbe din curtea scolii
#5676: ceseaude - vorbe din curtea scolii
hahaha. tare =)) =))
Voi,cei care ne faceți "inculți" pe ăștia care am scris 8,sa știți ca eu am luat nota mai mare decât cei care au scris 3 asa ca va pup
Re: Re: Re:
Esti un mare dobitoc, verifica si vezi ca sunt acelasi tip de diagrame.
Re:
Faptul ca exista si oameni mai prosti ca tine nu te face destept.
Re:
Bravo tie! Atunci de ce te caci pe tine ca ai pierdut 0,5? Din partea mea sper ca ai luat 9,5. Si totusi sunt destui care nu au gresit. Unii chiar au luat 10. Ceea ce inseamna ca trebuie sa iti asumi faptul ca ai gresit si sa nu cersesti sutimi necuvenite.
Re:
No, bravo tie! Probabil te prinde mai bine tocitul pe de rost nu logica (vb de graficul respectiv) =))
Re: Re:
Bine zis! De asta si gresesc. Tocesc ca papagalii si cand sunt pusi sa gandeasca pisa repede ochii.
Re:
BV BV! Acuma mergi si taie-ti venele ca oricum nu intri la liceul pe care il vrei :))))
Re: Re: Re: Re:
Daca nu vezi diferenta si mai si faci pe cineva care o vede mare dobitoc, nu esti mare, esti un monument de imbecilitate. Astfel de "petitii" au meritul, daca se poate spune asa, de a dezvalui crunta realitate: nivelul mediocru, in cel mai bun caz, al unei parti insemnate a populatiei
Re: Re: Re: Re: Re:
Nu sunt BB, dar sincer ar trebui sa mergi la un control la ochi daca tu vezi vreo diferenta intre diagrama de anul trecut si cea de anul asta. Cine stie, poate ai tu al treilea ochi si vezi dincolo de realitatea asta.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Nu la ochi trebuie sa-si faca unii un control. Toti au ochi (nu vorbim aici despre cei cu deficiente), dar asta nu ii ajuta pe o parte dintre oameni sa si "vada". O simpla proiectie pe retina nu e suficienta.
Re: Voi,cei care ne faceți "inculți" pe ăștia care am scris 8,sa știți ca eu am luat nota mai mare
cum sa iei nota mai mare fata de 10 cat au luat cei care au dat raspunsurile corecte ... si sigur nu ai luat 10 la romana sau nota mai mare "decat" ceilalti ... de aia te-ai dus la examen sa iei nota mai mare "decat" ceilalti ???? Daca bateai vreo 20 inainte de examen erai mai bun ca ei oricat ai fi luat la examen ca ii bagai in spital si scapai de concurenta ...ajungeai in top 3 cu nota ta sigur !!!! ???
Nu inteleg tot scandalul asta.E clar ca raspunsul corect e 3 si ca problema a fost formulata corect.Acum ca unii copii de emotie sau altceva, nu au fost suficient de atenti e cu totul altceva.Si eu am luat note mai mici decat puteam pentru ca nu am fost atent.Asta e.
orice petitie tine 3 zile
... în București, rezultatele la Evaluare Națională 2016 arată un număr-record de 47 de medii de 10! 23 de medii de 10 în Iași: rezultate extraordinare la Evaluare Națională 2016 pentru acest județ! ... s-a ales praful de petitia voasra si instigarile din spate ...v-au facut copii destepti varza. Geniilor :)))
Re: Re: Voi,cei care ne faceți "inculți" pe ăștia care am scris 8,sa știți ca eu am luat nota mai ma
Boss, a scris bine
Nu mai face pe intelectualul
Re: Re:
Da am tocit toate problemele, nu e ca și cum exista oameni emotivi sau care se preocupa mai mult de problemele grele
| This discussion has been closed. |
vorbe din curtea scolii
... gata se lasa cu contestatii si bataie ... "cum ai spus ca ai gresit doar diagrama cand ai luat5.30 la romana si 4.4 la mate ????" cam asta se aude prin curtea scolii :)))) ...plus "hai la contestatie sa vad lucrarile sa vezi tu dupa aia ce bataie mananci ca m-ai pus pe drumuri si am pierdut timp sa ma fac de ras !!"