Examen National
Graficul nu a fost facut gresit, pur si simplu elevii nu stiu sa citeasca un grafic. Se spune si se arata destul de clar: numarul de elevi este reprezentat de culoarea neagra (e un patrat negru langa grafic)
Re: Re:
Imi pare rau pentru voi dar e foarte clar si corect reprezentat graficul. Daca aveti dubii ia faceti un tabel Excel cu notele si nr elevi si face programul graficul exact asa. Doi la mana v-ati gandit ca nu pot fi 2 coloane cu elevi cu nota 3? Sigur nu, pt ca atunci nu ati Mai face petitii absurde!!!!!
Re: Re: Țară de proști.
Am dat examenul acum 2 ani și am luat 9,80. Nu vă mai cacati pe voi atât..
Re:
Eu una am dat examenul si consider ca era mult prea usor saniti dai seama ca raspunsul este 3 deoarece pe linia orizontala erau cifre de la 0 pana la 10 iar pe cea verticala erau doar pana la 8.Nu inteleg de au sarit toti cei care au gresit.Eu una am facut de maxim 5 pentru ca nu stiu deloc matematica si nu am sarit ca vai ce grele au fost subiectele sau alte chestii..
Re:
De ce e inadmisibil? E mai inadmisibil să nu știi să citești un grafic în clasa a 8-a decât să citești o legendă și după să te măcăi că nimeni nu face nimic bine. Atâta, să citești un grafic, chiar nu se putea? Mai nou, notele încep de la 0 și se opresc la 8? Unde dracu'-i logica???!
Re:
Chiar ca eleva model,peste 2 ani te vad in bamboo :) Manca-mi-ai pula,jerpelito,ca esti proasta de behai
Mai ganditi si cu capul!
Imi pare rau pentru voi dar e foarte clar si corect reprezentat graficul. Daca aveti dubii ia faceti un tabel Excel cu notele si nr elevi si face programul graficul exact asa. Doi la mana v-ati gandit ca nu pot fi 2 coloane cu elevi cu nota 3? Sigur nu, pt ca atunci nu ati Mai face petitii absurde!!!!!
Re: Re:
Atata minte ai ,de nota 3 .Cele doua versiuni sunt corecte,problema este ca cei cu 8 s-au uitat la legenda.Nu e vina lor ca exercitiul este GRESIT
Re:
Frate orice diagrama începe de la 0 in cacat cum poți sa dai așa explicație
Barem pe edu
Nu mai comentati atat degeaba. Asteptati sa apara baremul pe edu.ro si vedeti acolo care varianta e corecta si care nu!
Re:
Sunteti atat de dementi incat sa credeti ca notele incep de la 0 si se termina la 8? :))) vai mama voastra de copii prosti
D-aia,ca asa am vrut si ca asa e frumos
| This discussion has been closed. |