Examen National
Re:
Esti handicapat mintal? Exista note nule sau pana la 8? Cum dracu' a fost realizat gresit? Chestia asta face diferenta dintre cei care iau si nu iau examenul.
Re:
In grafic exista un patrat negru cu specificatia "Numar elevi". Deci pe verticala sunt elevii. Raspuns corect : 8
Re: Re: Re: Axele trebui sa fie specificate la orice grafic
#3246: - Re: Re: Axele trebui sa fie specificate la orice grafic
0 este originea -.-
Re: Re:
Da, era gri, pentru ca dau banii pe camere de supravegheat, in loc sa dea copiilor subiecte color si lizibile.
Re:
nu se iau in considerare ambele variante,a fost anuntat
"Centrul National de Evaluare si Prognoza anunta ca nu va lua in considerare petitia si ca exercitiul a fost formulat suficient de clar."
Re: Re: Re: Re:
Bai...sincer...mi-e mila de copiii astia care au invatat atata si din cauza diagramei nu mai iau 10. Rusine baaa!
Exact. Dar e imposibil sa "convingi" nulitatile ca asta sunt si nimic mai mult.
E ca si cand i-ai spune unui nebun ca e nebun. Nu ajungi nicaieri...
am citit ca trebuie 10.000 de semnaturi
ce facem
noi le avem deja.
Anul trecut a fost exact acelasi exercitiu cu aceeasi legenda si aceeasi diagrama,doar ca se cerea numarul elevilor cu nota 10.Daca anul trecut a fost corect exercitiul,de ce il vedeti gresit anul asta?
Un grafic pe care nu este specificat ce reprezinta axele nu are sens!
am citit pe petitiegov.ro parca
Re: Idioti
#3251: Eu sunt Iancu' - Idioti
Esti "Iancu" degeaba. Elevii trebuie respectati, si nu umiliti cu un subiect -plagiatura, dupa cel dat anul trecut.
Re:
Daca veți puncta si răspunsul "8" o sa va bateți joc de ceilalți care au raspuns corect! Trebuie sa fii prea prost sa consideri pe "0" ca fiind o nota..nu se poate asa ceva
Atentie la grafc !!!! Patratul negru din grafic !!!!! Ce a gandit profesorul cu acel patrat ?!? A GRESIT LEGENDA !!!!!
Rusine!!!!
| This discussion has been closed. |
Idioti
Decat sa faceti galagie pe aici mai bine mergeti si va bateti plozii. Sa fii atat de prost incat sa gresesti acel subiect, este una. Dar sa vii apoi sa mai faci si galagie, nerecunoscand nimic si dand vina pe altii mi se pare extrem de josnic. Sa va fie rusine! Nu merita sa treaca clasa a 8-a cei cu asemenea rezultate...