Examen National
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re:
Da, prosti ai natiei care fac petitii ca sa-si acopere neputinta.
Vai de "exprimarea" ta.
Se scrie "prostii" ,DOAMNA INTELIGENTA.Nu stiti nici sa articulati corect un cuvant, dar va bagati in discutii despre matematica. Eu as zice sa va tineti gura, ca deja intreceti masura. Inca nu imi dau seama ce cautati aici.
=)) iese careva la o bere? ce 3 ce 8, era 6 si gata toata povestea
Re: Re:
se pare ca uni care au spus 3 alceva decat sa jigneasca ....nu stiu !!! probabil ca seamana cu cel care a facut acest subiect ........nu toti dar majoritatea
I-a facut idioti pe cei care sunt. Ca tine, de pilda. Nu "pe toti".
Ai dreptate! E matematica, nu logica. Foarte corect spus! :)
Dragilor intelege-ti ca aceasta petitie nu mai are nici un rost pentru examenul ce a avut loc, dar are o mare importanta pentru examenelor care vor mai fi si in urmatorii ani.
Cine-va trebuie sa plateasca!
Copilasii nu au nici o vina de incompetenta TEHNOCRATILOR.
Daca pentru voi exista nota 0, atunci....
Re: Re: Re: Re: Re:
Stii cum e cu spaga aia?
Daca dadea spaga nu facea restul bine si "gresea" un cacat de exercitiu
dar romania e tara spagii
mi-e rusine sa zic ca sunt romanca cand vad ce mentalitate de cacat au unii.
Mai clar decat atat nu se putea. notele sunt de la 1 la 10, nu de la 0 la 8. Invatati sa pierdeti. Examenul a fost simplu. Nu e nici o capcana. Daca un elev nu a fost atent, nu merita 10. Punct
Re: Re: :)
#2921: Semnat elevul care urăște oamenii jegoși :)) - Re: :)
Imi imaginez ca si tu esti unul din cei care au scris 8 rezultatul corect. Uite cum sta treaba, mai, daca tot vrei acele 50 de sutimi, mai uita-te putin pe diagrama, si spune-mi ce vezi cand te uiti pe orizontala, la cifrele 5,9,10. Vezi cumva pe verticala cifra 3? Da? Stiu. Pentru ca 5,9,10 sunt notele, iar de la 1-8 sunt copii. Ce treaba are? Pentru ca parintilor le pasa numai ca puisorii lor de nota 10 sa ia acele 50 de sutimi pe care le-au gresit, dar nu le-au pasat cand sute de tineri si-au pierdut viata. Uite cum sta treaba. Se poate intra si cu 9.50 la un liceu de elita, iar multi nu isi dau seama. De ce nu am facut eu petitia? Pentru ca nu e de datoria mea sa fac o petitie, atata timp cat nu ma revolt pe tema aia.
Nu vă lăsati intimidati de comunicatul ministrului, probabil că cei care au venit cu argumente nu au trecut de mult timp pe la catedră! Luptați! Sunt sanse de cîstig.
Csf ncsf...............
Iar tu semeni cu cei care au spus "8"...
Cine a intocmit problema nu a gresit cu nimic. Mi-au trebuit 2 secunde (la propriu!) ca sa rezolv problema. Stiu, o sa ma iei cu "bine, desteptule". Pai, ce sa zici si tu...
Ai mare dreptate. Asta zic ai eu. Se poate intampla ca nota maxima sa fie 8. Dar cine sa-i explice ministerului? E atat de orgolios incat nu are curajul sa recunoasca ca a gresit.
| This discussion has been closed. |