Examen National
Re:
Nu e nicio eroare, e foarte greu sa vezi un punct negru care zice numar de elevi? Anul trecut a fost acelasi exercitiu si nimeni nu a zis absolut nimic despre el.
Multumesc!
Re:
Da e inadmisibil ca sa gresesti ceva asa logic. Raspunsul era 3 fara indoiala
DREPTATE
Multi considera ca cei care au scris 8 sunt prosti si nu stiu sa analizeze un grafic!Chiar nu este asa! Cum se explica faptul ca cei care la clasa au numai 5-de mila profesorului, au scris 3? Pentru ca era simplu sa te duci cu degetul la 5 si apoi sa urci in sus pana la 3. Astia mai au logica? Credeti ca astia mai tin cont de note de la 1 la 10 sau de la 0 la 8? De bine, de rau, cei care au scris 8 au analizat macar legenda! Cei care nu au dat examen astazi sa nu comenteze, pentru ca nu sau aflat in fata faptului implinit! Au vazut ca rezultatul din barem este 3, iar apoi sau uitat si ei la lucrare, iar cu "logica" lor... au constatat ca e 3...Sa nu excludem faptul ca unii au luat 3 si la nimereala!
Bafta tuturor care au scris 8! Sper sa se faca dreptate!
Semnati petitia adevarului !
www.petitieonline.com/petitie_pentru_pastrare_a_rezultatului_3_la_en_matematica
Va rog sa semnati aceasta petitie pentru a sustine adevarul si valoarea, nu nonvaloarea. Neatentia se penalizeaza. Daca ar da ministerul toate exercitiile grele, atunci nu ati mai lua nici 6. Asa ca nu mai pretindeti ca din cauza unei banalitati, nu intrati la liceu. Ei bine, probabil ca nu era o banalitate ,ci voi ati tratat-o asa.. deci, vina voastra. Cat despre grafic, era clar 3 raspunsul final. Se poate observa in argumentele petitiei mele ! !!! Va invit sa semnati petitia si m-ati putea ajuta enorm cu un SHARE. Dupa, cand cei cu 8 vor avea note mai mari decat voi, tot voi veti fi cei care vor regreta pentru ca prostia primeaza si nu eticul.
Amandoua sunt corecte
Traim in tara lui "papuc" unde totul este posibil, unde niste profesori inculti care nu au auzit de gramatica au ajuns sa faca subiectele la Evaluarea Nationala. Rusine celor din minister pentru ca au aprobat acea porcarie si care nu au fost in stare sa corecteze macar gafa facuta de cei care au elaborat subiectele. Ma intreb ce inteleg elevii domnilor profesori care au propus subiectele. Poate s-au obisnuit cu limbajul ambigu al "genialului" profesor. Cred ca ar trebui sa protestam in fata Ministerului Educatiei daca nu se iau masuri pentru ca nu este corect ca un elev bun sa piarda 0,50 pentru o greseala care nu ii apartine. Ganditi-va la fapul ca poate acel elev nu va mai intra la un liceu bun din aceata cauza. Se va consola macar cu gandul ca nu este vina lui ci a catorva INCAPABILI din minister.
Inca o data, va propun sa organizam un protest in fata ministerului daca nu se vor lua masuri in aceasta privinta.
Un elev de clasa a 8a
Acela nu era un grafic corect matematic.
Re: Important !!!
#1965: TheVoice - Important !!!
Taci wa mue te prind te bat de te caci pe tine!!
Prostilor nu mai semnati
Copiii care sunt de 10 la matematica pot pierde jumatate de punct pt ca au respectat cerinta data!
Surprinzator?
Nu in Romania, se pare!
Ar trebui copii care au fost in sala 23 de la scoala nr. 129 sa iasa si sa spuna cum au fost vizitati in timpul examenului mai exact cum a fost vizitata eleva Dumitrache M Andreea de catre dna. De mate si directoare giind Nitu Valerica
Depinde cum privești,dar si eu am spus 8 ca fiind corect!pătratică colorata mai mult a "stricat"
Semnati petitia adevarului !
www.petitieonline.com/petitie_pentru_pastrare_a_rezultatului_3_la_en_matematica
Va rog sa semnati aceasta petitie pentru a sustine adevarul si valoarea, nu nonvaloarea. Neatentia se penalizeaza. Daca ar da ministerul toate exercitiile grele, atunci nu ati mai lua nici 6. Asa ca nu mai pretindeti ca din cauza unei banalitati, nu intrati la liceu. Ei bine, probabil ca nu era o banalitate ,ci voi ati tratat-o asa.. deci, vina voastra. Cat despre grafic, era clar 3 raspunsul final. Se poate observa in argumentele petitiei mele ! !!! Va invit sa semnati petitia si m-ati putea ajuta enorm cu un SHARE. Dupa, cand cei cu 8 vor avea note mai mari decat voi, tot voi veti fi cei care vor regreta pentru ca prostia primeaza si nu eticul...
| This discussion has been closed. |
Derutatie 100%
nenorocire de subiect ! Isi bat joc ! Avem aproape 30.000 de semnături