ELIBERAREA APELOR MINERALE BAILE OLANESTI
ca tot ce e bun in tara asta . suntem pusi pe distrugere, ca apoi sa se vanda pe 2 lei
E inadmisibil sa se plateasca aceste ape care vin din pamant, care sunt un dar de la Dumnezeu! Cum sa plateasca pensionarii si aceste ape vindecatoare? Ei vin la Olanesti deoarece sunt bolnavi...Oare nu e suficient ca esti bolnav si platesti deja un bilet de tratament? De ce sa platesti si apele? E umilitor!!!!!!! Omeni buni, e timpul sa va schimbati!!!! Cei care nu aveti bunul simt sa incetati cu aceste taxe, o sa vina o zi cand veti da socoteala pentru acesti bani furati....si nu ma gandesc la justitie ci la puterea Divina .....!!!!!!! Ati furat tot ce se putea fura , doar aceasta apa ramasese ? RUSINE! Romania e o tara frumoasa, pacat ca in ea locuiesc oameni ca voi!
FELICITARI PENTRU INITIATIVA !
stopati afacerile ilegale ale fam.Tudor si a celor care i-au sustinut, lasati izvoarele sa ajute pe cei bolnavi si statiunea sa se dezvolte
Pentru ca se face un abuz. Multi oameni au mare nevoie de aceste ape, care sunt o bogatie naturala, nu sunt ale familiei Tudor!!!
Nu mi.am putut crede ochilor cum apa minerala si atat de buna pt cei bolnavi,daca nu este captata...merge la canal!!!
Pacat..pana nu va fi liber la apele minerale nu voi mai merge la Olanesti..
Jos mafiotii din tara asta!!!
Nu sunt de acord cu jefuirea acestei tari! Izvoarele au fost si sunt un bun al tuturor romanilor! Nici Ceausescu - care a fost considerat un dictator, si nu sunt o nostalguca a acelor vremuri - nu a indraznit sa faca acest lucru! Niste parveniti+hoti s-au facut stapani pe ceva ce nu le apartine! Sa nu mai spunem ca nu platesc NIMIC si nu au facut NIMIC pentru statiunea Olanesti! Sunt o rusine a judetului, o sfidare a bunului simt! Au distrus turismul in Olanesti si placerea plimbarilor de alta data a oricarui muritor de rand! Si DNA-ul de ce nu ii vede??? Unde sunt atunci cand trebuie sa aiba in vizor marii rechini si nu pe simpli palmasi care au uitat sa dea un bon fiscal de cativa banuti! Rusine, au FURAT dreptul de folosire a acestor ape de care au beneficiat de zeci de ani parintii mei, bunicii mei si atatea zeci de mii de bolnavi din tara si strainatate.
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |