Dreptate pt micutul Mattias
Desi sunt din Botosani, sufletul de mama nu m a lasat sa fiu idiferenta la problema baietelului. Am contactat mama Otilia si dupa ce am aflat detalii am incercat sa fac ceva pentru micutul Matias Felix. Am postat cazul lor pe facebook si pe grupuri de mamici. Am cerut ajutor sa poata fi transportat urgent la Iasi si apoi sa fie tratat acolo asa cum trebuie: OMENEŞTE. Imi pare rau ca totul a fost facut prea tarziu. Mi-am luat fetita de 5 luni in brate, am strans-o si am plans asa nu stiu cat timp... E GREU SA FII MAMĂ IN ROMANIA!
OTILIA, sa te intareasca Dumnezeu si sa lupti sa se faca dreptate pentru Matias. Acum ai un inger alaturi.
Condoleante parintilor si familiei!
copiii noștri au dreptul la viata dreptul să fie tratati corespunzator!de ce mai aveam doctorii sau de ce se numesc așa din moment ce sunt incapabili sa trateze un copil?să se faca dreptate și să plateasca vinovați!!!
Din păcate si fratiorul meu de doar 10 ani tot din cauza medicilor a decedat.
Am semnat .
Oamenii mor din nepăsarea oamenilor. Cei dragi se pierd pe scaun în sala de așteptare, sau stând în pat cu o programare la medic peste 2 luni, ce se amână iar și iar. Uneori se sting în fața lor, sub un diagnostic eronat. Nu mai avem o societate umană.
Sa se facă dreptate pt ingeras.s-a dus un suflet nevinovat
STOP !!
AJUNGE !!!!! prea multi copii se sting la noi la spital !!!!!!! DACA NU VA PASA, demisia si apucati-va de crosetat...pana la urma candva sau undeva, o sa platiti pt vietile luate si pt juramantul facut si uitat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |