Dreptate pt micutul Mattias
Am si eu cópii si imi imaginez prin ce trece familia respectivă.
Sunt multe alte motive.
Rusine... Ruşine
Pt ca si eu am avut probleme si medici din spitalul Suceava nu făceau nimic pt a îmi salva viața, in loc sa faca cercetări mai deamanuntu si sa ma interneze pt a ma operă, îmi injosa familia, viata si mediul in care trăiesc. .. Timp de o saptamana am umblat la spital si îmi spunea ca nu am nimic si ma trimita acasa,până intr'o zi cand D'zeu ia deschis mintea unui chirurg (nu ii dau numele) si eu ii multumesc Lui D'zeu si acestui doctor. ..sunt bine...nu am mai avut nici o problema,(m'am si căsătorită) si sunt foarte,foarte bine... din cauza unor doctori incompetenți trebuie sa suferim noi...ăstia trebuie la măturat strada!!!Adevaru e ca la Spitalul din Suceava cadrele medicale lasa de dorit...nu au ce cauta uni acolo.Nu îmi ajunge sa scriu aici cate am de spus.Îmi doresc foarte tare in cazul micuțului Mattias sa se fac dreptate.Dati afara toți cei care au fost de gardă si nu au facut nimic,au stat nepăsători si au dat din umeri.In viata totul se plăteste,trebuie sa plătească si ei cumva!
Au fost nenumarate cazuri similare !
Semnam petitii , se fac ceva valuri, POATE cad 2-3 capete (cam mult) si cam asta e tot ... tara bananiera de mana a 3-a ...
Pacat de noi toti !
Dumnezeu sa-l odihneasca si condoleante parintilor !
oti parintii trebuie sa studieze medicina ca sa poata avea grija de copii sai deoarece nu avem incredere in medici.
Pentru dreptate. Pentru ca personalul din spitale si nu numai sa fie angajat pe bani grei si relatii.. .pentru ca oamenii competenți u au un loc de muncă din cauza corupției, a mitei, a nerusinarii din toate domeniile. Pentru ca revolutia din 1989 a scos la suprafața" gunoaiele" si a îngropat oamenii merituoși. Sa ii îngropăm si noi pe cei care îngroapă îngerii.
Mama mea la 3 luni dupa un accident vascular destul de serios a intrat in coma din cauza unui medicament prescris gresit. Pe foaia de la UPU ii s- a scris negru pe alb: .....greu sa spun ce a scris medicul de garda. In prezenta mea lua medicamentele.
Pentru ca am o fetita de 3 ani si pe tot parcursul sarcinii mi s-a recomandat întrerupere de sarcină. Fătul cu malformații grave. Fetita este sănătoasă tun. Asa s-a născut.
Condoleanțe!
| This discussion has been closed. |