Desfintarea Politiei Locale
va umflu de amenzi cand gafati,nu-i asa ca-i enervant?
nu-i asa ca e frustrant sa o iei in cur de la un local si sa nu poti face nimic? Eu v-am penetrat la OUG 195 de multe,multe ori si...nea judecatorul zîce ca DA Fierbeti in suc propriu si nu puteti face nimic!Nu e asa ca e nasol? :))))))))))))
politistul spatial
urmariti acest link de pe latrina "politisti.ro".Acesti politisti "nationali"(cretinii,unii nu-si cunosc nici titulatura) se impiedica si de jândari.Apropo,politia locala nu face paza prin LEGE,jandarmeria DA http://www.politisti.ro/topic/106-jandarmeria-salveaza-romania/?view=getnewpost
Re:
si eu ma gandesc cat sloboz sa iti dau boule! Cap de pluta,NU exista Politia nationala ci politia romana
Re:
Nu exista politia nationala,cretinule,ci doar politia romana.Nici titulatura nu ti-o cunosti
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nu numai ca trebuie desfintata dar si trasa la raspundere pentru incalcarea legilor cu buna stiinta .
Re: va umflu de amenzi cand gafati,nu-i asa ca-i enervant?
#77: marius localul - va umflu de amenzi cand gafati,nu-i asa ca-i enervant?
sa va fereasca sfintul de vreo revolta ca o sa te rogi sa te pedepseasca vlad tepes
Re: Desfintarea Politiei Locale
#57: ciucatu - Desfintarea Politiei Locale
nu esti politist dar esti totusi idiot....legal vorbind
| This discussion has been closed. |
Re: vita!!!
#21: -
nu-i asa ca e frustrant sa o iei in cur de la un local si sa nu poti face nimic? Eu v-am penetrat la OUG 195 de multe,multe ori si...nea judecatorul zîce ca DA Fierbeti in suc propriu si nu puteti face nimic!Nu e asa ca e nasol? :))))))))))))