Desfintarea Politiei Locale
Re: Sa moara dusmanii !!! Eu dirijez circulatia (fara drept ) in picioarele goale !
#38: Tepes Vlad - Sa moara dusmanii !!! Eu dirijez circulatia (fara drept ) in picioarele goale !
?? Cati de la rutiera au dirijat vreodata asha??? Nici unul, sunt niste domni, soferii.....niste prosti care platesc! Bravo astuia si cati mai multi ca el!!!
o mare prostie a parlamentarilor si o capuseala a banilor publici. A confunda politia romana cu mizeria locala o tampenie romaneasca
Desfintarea Politiei Locale
Buna!
Nu sunt de acord cu desfiintarea nici unei politii. In orice tara dezvoltata politiile de toate felurile vegheaza la mentinerea unei stari de confort legal a cetatenilor; desfiintarea lor ar duce la o tara tip jungla/tara in curs de dezvoltare lenta (ca a noastra). Impartirea politiei generale in diverse forme o vad pur administrativa. As prefera chiar un numar mai mare de activitati/personal al oricarei politii in Romania (locala, rutiera, economica, etc.) si motivarea personalului din sanctiunile aplicate. Am avea astfel mai putine probleme, stress (rutier), eventual mai putini combatanti pe aceasta tema pe acest blog. :-)
Si nu sunt politist... :-)
Re:
Da ce asa mare munca face politia locala?hai ca iti spun eu! Iau spaga cat incape ,umbla beti ca porcii toata ziua,nu isi fac datoria si in timpul serviciului (mai ales noaptea) se duc la curve pe banii publici!
Oricum, ... ma gandesc la un CANAL, ... o magistrala acvatica, "croita" pe sub Muntii Fagaras! Va dati seama cum ar fi o astfel de lucrare? Facuta numai la tarnacop si la lopata, si piatra carata cu roabele... Cred ca ar fi ceva monumental! Asa s-ar remarca si "eroii" din Politia Locala !!!
Re:
Politia locala Vaslui nu numai ca nu aplica legea, dar nici nu o respecta , in schimb sunt aroganti si mandri in mintea lor ca au uniforma
Re: incurca dar se cred smecheri
Re:
95%au o facultate si absolut toti au absolvit o scoala ministerului de interne! Decat sa mananci kkt. mai bine citeste lg 155/2010 .
Re: tu esti prieten cu politistii locali
tu esti doar aspirant la functia asta
Re: jindarule
politia locala nu face paza,jandarmeria DA.Intra pe haznaua politisti.ro sa vezi parerea politistilor"adevarati" despre jindari :)))))
| This discussion has been closed. |