Desfintarea Politiei Locale
Re:
Esti MILITIAN si nu esti multumit ca in Politia Locala nu se ia spaga ca la voi.stai sa vezi ca daca iese PSD o sa faca comasarea si sa vezi atunci citi dintre voi o sa ajunga la DNA.Citi dintre voi nu au nici macar 3 luni de scoala.Ceausescu v-a facut militieni pe banda
Este o institutie ineficienta. S-ar vrea o alternativa la politia nationala , cel putin pentru anumite domenii. Dar nu face decat sa instituie un paralelism pagubos care dezorienteaza si cetatenii. Consuma fonduri in mod nejustificat avand in vedere competentele , atributiile si eficienta extrem de scazuta. Eficienta
scazuta este data si de calitatea slaba , foarte slaba a personalului. Eu am spus , de mult , ca ar fitrebuit desfiintate ... ieri !!!
Re: Re: Re:
Hoooo, tu critici pe cei care "mananca c...." fara sa te uiti macar la gramatica pe care o folosesti? Sau le reprosezi "frustatilor" , ca mine, care isi "pierd noptile" pe internet... Si nu, nu sunt un frustrat sau alte aberatii din acestea, sunt un copil normal care isi pierde timpul pe aceasta retea nelimitata a sfarsitului secolului XX, daca nu ma insel... Nu am eu experienta in viata, dar am niste experiente neplacute cu politia locala, deoarece din cauza unor, asa zisi prieteni, m-a luat pe mine cu, recit: "Pe mine nu ma intereseaza ca nu ai facut nimic!"... Mai stai si mai citeste si tu putin pe "net" recenzii despre asa zisa politie "locala", si vei gasi suficiente motive pentru a zice DA acestei petitii scrise incorect gramatical...
| This discussion has been closed. |
Nu sunt de acord cu politia locala, fac prea multe abuzuri, nu sunt pregătiți profesional.