Desfintarea Politiei Locale
Sunt de acord cu multe din subiectele voastre referitor la politia locala . Dar nevoie este de-o politie locala ,deoarece politia ,jandarmeria etc nu se pot ocupa se de asa zisele amenzi locale ( parcari etc ). Adevarul este ca lipsa aceea de modestie ne caracterizeaza pe toti ,dar e clar ca ei fac si abuz de uniforma pe care o poarta . Am vazut si eu destule referitor la politia locala si chiar mai mult si la celelalte ramuri ale politiei . Ma gandesc totusi ca au cel putin Liceul si bacul luat . ( cred ) . Problema cred ca ar trbui sa fac in fiecare an ,cel putin o luna de pregatire intr-o institutie oarecare acreditata de MAI si cred ca cu timpul ar fi ok !
Exprim sustinerea pentru o politie moderna ,educata ,inteligenta care sa nu fie doar colectoare de amenzi. Sunt platiti din bani publici , trebuie sa fie in slujba publicului "to protect and to serve".
Banii aia sa mearga la bietii pensionari care traiesc sub limita saraciei!
si din buzunarul meu.....desigur
in loc sa platesti politia locala...degeaba....mai bine toti banii aia merg la pensionari.
pentru ca statul poate sa mareasca alte salarii sau pensii in loc sa plateasca din taxele oamenilor niste oameni inutili in societate.bunicii nostri mor de foame saracii din pensiile lor
| This discussion has been closed. |
corect!
Corect! Avem nevoie de locuri de munca, trebuie doar sa fie instruiti si facuta o scoala in domeniul respectiv.