Desfintarea Politiei Locale
RUPTILOR
Măi rupților ați semnat petiția unui analfabet, nici măcar 3 cuvinte nu a fost in stare să scrie. Ați semnat ca niște oi, v-ați luat unii după alții, majoritatea pun pariu că aveti in jur de 20 de ani, fumați etnobotanice si de pe jos (dar credeți că e bine) aveți impresia ca voi sunteți miezul...Ideea e că sunteți niște terminați cu câteva clase (bacul e greu pentru voi) si vreți voi să cadă Poliția Locală ca să nu vă mai deranjeze nimeni când boschetăriți..Hai la cât mai multe liniuțe de Tantum Rosa. -Vezi Wikipedia (asta băgați proștilor).
Re: RUPTILOR
Mă tu ești un puiuț de comunist sugemiai pula boschetar
- functionari publici cat mai putini si foarte competenti,care sa vorbeasca permanent civilizat si sa rezolve ceea ce avem noi nevoie.
- strazi impecabile
- canale functionale
- piete adevarate in aer liber fara mafioti care jecmanesc producatorii.Reducerea tarifelor pt tarabe.
- lucrari de calitate,de la borduri la poduri,cu garantie de zeci de ani.Noul pod Basarab are deja rugina pe el si este dat in folosinta de cativa ani
-
Nu sunt Politisti
Oameni buni, astia nu sunt Politisti, sunt gardieni publici.
Un golan i-a lasat sa fure denumirea de Politie si le-a dat voie sa se ocupe de parcari.
Din acel moment au prins tupeu si dau amenzi pe band rulanta.
Fac abuzuri si trebuie actionati rapid in instanta. Nu ii lasati sa se imbogateasca.
Tineti minte, localii nu sunt POLITISTI, sunt doar GARDIENI PUBLICI.
Re: RUPTILOR
Mars la cacat domnule care ai tupeu in spatele tastaturii. Un idiot ca tine ar fi linsat in 2 minute . Esti un gunoi comunist de cacat . Sa-mi sugi chilotii si sa-mi belesti pula intre timp
Sunt foarte eficienti polițiști locali si in America exista Poliția locală încă din 1990
Eu nu am treaba cu voi ce scrieți dar ar trebui sa va documentați mai bine si apoi sa faceți com.
| This discussion has been closed. |
Hai sa nu-i mai lasam sa profite pe spatele nostru. A.C.A.B !