Desfintarea Politiei Locale
Și nu fac nimic...
Datorita abuzurilor repetate ale acestor fosti gardieni care le fac in timpul serviciului,,inclusiv eu am fost victima unui abuz in serviciu (fiilmat video)al unui asa zis "politist local":
Re:
Chiar așa am o bătrână de 80 de ani pe strada fără copii neajutorata au somațo sa își taie iarba
Re:
Da-mi voie sa te corectez in legatura cu afirmatia facuta referitor la Agentii de Penitenciare, acestia nu au avut niciodata in trecut si nici in prezent uniforma asemanatoare cu cea a Politiei Romane, detii informatii eronate si denigrezi o intreaga structura a Sigurantei Nationale. Iti spun aceste lucruri cu blandete pentru ca nu vreau sa te faci de ras fara sa fie nevoie....lucrez in acest sistem de mai bine de 12 ani si cred ca ar fi trebuit sa o port si eu, corect? In rest, treaba ta si toate cele bune...
Am luat amenda ca am inundat balconul și apa curgea afară doar prin teava
Am avut o avarie la o țeavă de calorifer care a plenitudine când făceau probele pentru căldură , eu având centrala termica. Nu având fost a and casa și o jigodie de beci de lângă mine å and casa chemat politia , nimeni nu a fost acasă, Și deoarece li.s-a părut ca aud zgomote în casa. Au zis ca. Nu vrea nimeni sa le deschidă Am primit amenda de 500 lei la impozit fără sa mă anunțe în prealabil Am contestat în instanță dar tot nu am. Rezolvat nimic . SUNT niște prost. Și apropo. Când am fost la politie sa îi întreb de ce au spus ca trebuia sa îmi dea. Amenda și mie nu numai soțului . CE ZICEȚI DO CORE THE .DESFIINȚAȚI. DECELERATII ASIA DE POLIȚIȘTI LOCALI
| This discussion has been closed. |