Desfintarea Politiei Locale
Stau si ma minunez...când vad cum comentează cate un cocalar de comunitar care încearcă sa pară deștept când ei sunt paraleli cu tot ce mișca in jurul lor...sunteți niște frustrați analfabeți...daca vreți sa fiți polițiști adevărați atunci absolviți o școală de politie si după veți avea respectul tuturor...până atunci mai bine duceți-vă acasă si puneți mana pe carte ca nu știți nici sa adunați ce sa mai spun de o înmulțire...voi comunitarilor intrați intro categorie de oameni bețivi ,nespălați,inculți si de o prostie rar întâlnită...cum sa numești polițist un asemenea om care pe deasupra mai este sclavul primarului...
Pe viitor va rog sa tineti cont ca "desfiintarea " se scrie cu doi de i . In rest , sunt de acord cu acest demers , si consider chiar necesar desfiintarea acestei directii a primariei , desi , personal nu am nimic cu cei angajati pe acest post .
Re: Re: hei
Prietene sunt politisti care fug de la scandaluri si lasa pol locala sa intervina
nu vad eficienta acetor functionari ,comunitari. decat aservirea stricta a primarului si subordonatilor sai.Mai bine sa fie dotata Jandarmeria Romana pt mentinerea linistei si ordinii publice,si Politia Romana pt prinderea,cercetarea si trimiterea in judecata a celor certati cu legea , bineinteles si anularea totala a imunitatii la toti parlamentari, sa respecte si ei art. 16 din constitutie.In politia locala vedem numai caricaturi, murdari, tinute jegoase, incultura,cu un vocabular de maidan, ramanand doar la stadiul de GARDIENI PUBLICI spaima bochetilor, unde daca consumai o doza de bere fara alcool in loc public te sanctiona cu 500 lei. nu sant rautacios, nu m au sanctionat, sar aceasta institutie aduce doar prejudicii, imagine jalnica si injurii edililor, care si ei au STELE din carton. APROPO DORESC SA LE PLATIM SI NORMA DE HRANA, dupa ce toata ziua stau cu ppc ul prin piata. Nu stiati...ppc_ poate pica ceva.
Nu sant de acord cu aceasta institutie !
prin tiata
Pentru ca, asa cum s-a mai spus, functioneaza ca o politie comunista si in plus se comporta si vorbesc ca niste"tractoristi", care nu stiu decat sa dea amenzi ca prostii ca sa adune bani pentru BOC (apropo nici nu stiu conform caror legi , aplica aceste amenzi ). iar atunci cand trebuie sa intervina cu adevarat ori nu-i gasesti ori nu se implica fiindca le e frica asa ca ...cu ei sau fara e totuna.Macar se mai economisesc niste bani....
P.S. SA MAI PUNA CAREVA IN TITLU INCA UN "I" LA" DESFINTAREA" ALTFEL O SA CRED CA SUNTEM TOTI O APA SI UN PAMANT
Intr-o zi efectiv m-au hartuit! Ba ca am parcat neregulamentar in zona rezidentiala,ba una,ba alta!
No coment....totul a fost spus exact in cateva randuri de catre autor....
| This discussion has been closed. |