Denominarea Francului Elvetian, elimininarea clauzelor abuzive
Statul roman se gandeste doar la buzunarul lor,ne indeparteaza pt. bani ,nu le pasa de saracia noastra ,uitativa in urma domnilor guvernanti ,Ceausescu ne aduna la orase ,ne oferea locuri de munca ,locuinte ,voi ne-ati luat totul urmeaza si locuintele !?de unde ve-ti trai fara noi,ce-o sa mai furati?
Trebuie acceptata denominarea Francului Elvetian de catre Bancile care au acordat credite in CHF. Masura este cat se poate de corecta si trebuie aplicata fara intarziere, pentru protectia persoanelor ce au contactat un astfel de credit si familiile acestora care pot ajunge in strada!!!!
Nu se va rezolva nimic daca nu iesim in strada!Trebuie sa ne organizam si sa blocam intrarea bancilor poate asa se vor lua masuri..
Re: pentru corectitudine
sunt de acord.sunt 25 de ani de la revolutie si pentru tinerii care au murit atunci din prostie astazi suntem nevoiti sa luam pozitie.
DE CE NU S-A SESIZAT DNA-UL CU PRIVIRE LA FAPTUL CA NICI O BANCA CARE A ACORDAT CREDIT IN FRANCI NU A AVUT IN SERTAR MONEDA RESPECTIVA.CUM ESTE POSIBIL SA VINZI CEVA CE ESTE NUMAI PE HARTIE . DE CE NE SFIDEAZA D-NUL ISARESCU SI-SI RASUCESTE PIXUL IN BIROU ASTEPTAND INCA O ZI CARE-I MAI ADUCE IN BUZUNAR PROFIT IN LOC SA GASEASCA SOLUTII PENTRU SITUATIA DRAMATICA PRIN CARE TREC ATATIA OAMENI.DOMNULE ISARESCU ,SUNTETI ROMAN ? CE ASTEPTATI DOMNILOR SA IASA IAR COPII IN STRADA? VOI CREDETI CA ACEASTA GENERATIE MAI ACCEPTA DEGRADAREA UMANA LA CARE NE SUPUNETI ?
Re:
Il aacult pe dl Suciu, purtator de cuvant BNR, la B1. Cat cinism!!!!!!!!!!!!!!
Pentru a-si pastra scaunul e in stare de orice josnicie.
B N R imprumuta aceste banci comerciale jecmanitoare, cu dobanzi de 0.75- 1 la suta ,stau si ma intreb, daca tu BNR esti a romanilor de ce nu ne dai si noua cu 2,5 la suta dobanda( pentru a scapa de acesta banca a poporului, a poporului austriac) facand profit si totodata rezolvi si o grava problema sociala , de ce trebuie intotdeauna sa-i ajuti pe bancheri ,de ce tu stat roman,guvern ai intotdeauna grija sa ne bagi taxe peste taxe impozite peste impozite .Oare asta este social democratia.
credit franci
Am luat si eu credit in franci elvetieni in anul 2008 de la Volksbank.Suma care mi-a dat-o banca a fost de 39000 franci pe 25 ani,credit ipotecar.Echivalentul in franci l-am primit de fapt in Euro,banca probabil nici nu avea franci numerar.Doresc sa se converteasca creditul din franci in lei la valoarea cursului istoric din 2008,+20%.
149 cinism guvernamental
Cinismul are mai multe fatete..... cand auzi pe Victoras sa nu ne facem prea multe sperante te intrebi cine te apara in aceasta tara de inselaciuni legalizate? ( eu asta consider imprumuturile acestea). Am intrat in Uniunea Europeana si cu stupoare vezi ca in "Judetul" Ungaria prim ministrul considera aceste inprumuturi o inselaciune la adresa populatiei si converteste toate imprumuturile in moneda nationala la cursul istoric plus o dobanda acceptabila. Pe de alta parte aici iese in fata un senator PSD (ma scuzati nu am retinut cum il cheama) care cred ca la nivel de pregatire nu depaseste nivelul de studii medii si ne explica cu lacrimi in ochi ca bancile vor avea niste pierderi foarte mari???Scuze d-nule senator dar in anul de gratie 2007 cand eu am luat creditul la sfirsitul anului banca si-a facut un bilant in LEI caci suntem in Romania si si-a preconizat un venit viitor pe baza cursului de atunci. Acum vezi doamne se plang ca vor avea pierderi cand de fapt ar trebui sa-si diminueze venitul speculativ si nerusinat de 255% (acesta este devalorizarea imprumutului meu de la 1.8 la 4.59 ultima rata platita) la un venit decent la care maximul ar trebui sa fie reglementat prin lege de ai nostrii inteligenti guvernanti sa nu se mai intample de acum inainte astfel de anomalii. In sprijinul acestei idei chiar exista o directiva europeana pe care de asemenea ai nostrii conducatori o ignora! Daca ar exista o tranzactie de genul acestor imprumuturi intre doua persoane fizice cel care a dat imprumutul ar pierde in instanta procesul si ar fi acuzat de inselaciune si camatarie dar de banci nu se poate spune nimic si se asteapta ca noi ca persoane fizice sa ne batem in instanta cu niste mamuti cu resurse nelimitate pe cand noi abia mai facem fata sa ne platim ratele! Halal guvernanti!! Eu tot ce pot sa zic este sa nu isi faca si ei prea multe sperante cand ne vor cere din nou votul ca pe urma sa ne la se in voia sorti!!! Rusine!
| This discussion has been closed. |