Demite-L pe Ponta!
Nu stiu ce rau NU a facut acest individ , sunt prea multe fapte rele , abuzuri ,tot felul de jocuri si intelegeri politice , etc. pe care le-a facut impreuna cu toti ticalosii si penalii de care s-a inconjurat ,dar le vine randul incet , incet tuturor , deoarece ca niste lasi se toarna unii pe altii de frica dar asta nu-i impedica sa fure ce se mai poate . Cat despre caracterul acestui individ nu stiu ,cred ca si superlativul la jegos , mitoman , etc. ar fii prea putin pentru acest copy -paste , care confunda Romania cu tarla lui ,romanii cu niste prosti platitori de taxe si impozite unele mai aberante ca altele. Insa sincer cred ca o meritam prin indiferenta si lasitatea pe care nu numai ca o afisam dar o si dovedim .
Ponta este un hot si un mitoman, un barbat fara coloana vertebrala. Un impostor care nu se sfieste sa minta cu nonsalanta chiar si atunci cand minciuna este dovedita.
Nu sunt o persoana cu putere de decizie. Sunt "un biet bugetar" care se lupta sa traiasca cu numai 1000 de lei pe luna calendaristica. Din acestia, 300 lei ii dau pe naveta la si de la serviciu. Aproximativ 400 lei ii dau la utilitati. Din restul de 300 lei trebuie sa traiesc si sa-mi intretin si copilul la facultate la Bucuresti. As dori sa traiasca si DOMNULPONTA cu aceasta suma timp de cateva luni, sa vada si dumnealui cat de bine o duc bugetarii. Nu ma refer la cei cu functii de conducere, care castiga de 3 ori mai mult decat restul, dar muncesc de 3 ori mai putin.
Astfel, refuzul lui de a permite ancheta nu are legatura cu pozitia lui de prim ministru (pe care daca ar fi nevinovat nu ar risca-o), ci cu libertatea lui. De care, evident, stie ca va fi privat asa cum specifica legea.
Ca veni vorba de lege, vrea s-o schimbe ca sa nu mai fie vinovat. Trebuie eliminat.
Este necesar sa plece toti mafiotii..........
| This discussion has been closed. |