Demisia, Titus Corlatean!
Se stia ca diaspora nu va vota cu Ponta, protectorul tuturor coruptilor, si s-a facut tot ce se putea pentru a-i impiedica sa voteze.
Eu intotdeuna am fost patrioata dar daca iese Ponta emigrez.
Rusine!!! Hoții!! Jos cu Ponta!!!! Dacă Ponta câștiga puteți aștepta mult si bine sa vi se întoarcă copiii, părinții si cei dragi din străinătate!!!! A venit Ponta la Houston si a arătat ca un cretin si un om fără scrupule. Mi-a fost Rușine sa spun la cineva ca sunt românca!!! Din cauza lor am plecat din țara! Câți mai vreți sa plece!? Nu votați cu un HOT!!!!!!!!!!!
Asa zisa solutie a lui Ponta de garantare a unei bune organizari in diaspora la turul 2 prin functiile lui Corlatean & Co. este inca o iesire golaneasca a acestui nimeni ce se vrea presedinte.
mi se pare penibil deja ca petitia cu demisia lui corlatean sa aiba mai multe semnaturi decat cea care cere mai multe sectii/stampile pentru votul in turul 2.
GANDITI, oameni, GANDITI! cu lucruri plauzibile avansam! degeaba pleaca el, daca voi tot nu votati!
Îi cerem demisia acestei marionete absolut degeaba.Unde aţi mai văzut voi un psd-ist care să aibă vreun strop de onoare ?
Fii bărbat și recunoaște că ești incompetent.
Infatuat, impertinent, Imbecil !
de-mi-si-a !
| This discussion has been closed. |
Ne-am saturat sa ne sufocam de revolta in propria tara - iar acum si cu gindul la nedreptatea crasa ce li s-a facut romanilor nostri plecati! Jos Corlateanu - primul dintre cei cu care tara trebuie sa dea de pamint incepind de aici, ca sa rasune pina la poli si stra-poli greutatea judecatilor unui neam care s-a saturat de ofensele Conducatorilor!