Demisia, Titus Corlatean!
-o.Sunt cateva observatii pe care am putut sa le fac,nemaipomenind de clasa politica care este sub orice critica,privind la ultimele evenimente din diaspora,iar aceste nedreptati la adresa cetatenilor romani trebuie sa inceteze.Cer demisia acestor mascarici(PONTA SI CORLOTEAN).
Bataia de joc a functionarilor MAE fata de romanii din strainatate, s-a vazut acum cu ocazia alegerilor prezidentiale pt. ca este un eveniment mediatizat ,dar ea se manifesta tot timpul, daca ai nevoie de ceva acte sau alte servicii consulare esti umilit si pus la punct la fel ca in tara de catre un birocrat platit din bani publici.Am simtit asta pe pilea mea anul trecut (iulie 2013) la Consulatul Romaniei din New York.
Functionarii ambasadelor sau consulatelor nu cred ca sunt numiti politic, dar cred ca preiau odata cu schimbarea conducerii MAE metehnele si modul de comportare al sefilor lor politici.
RUSINE CORLATEAN,RUSINE PSD!!!!
GUVERNANTI FUGITI ...VENIM PESTE VOI
Am stat cateva ore la coada, la Paris. N-am reusit sa votez. La un moment dat a venit cineva din Ambasada si ne-a spus ca nu mai distribuie formulare. N-a fost numai o proasta organizare, ci si o chestie premeditata. Stiau ca noi nu votam Ponta. A doua zi l-am auzit pe marele mincinos al tarii spunand ca la Paris au venit camioane cu indivizi care au blocat accesul romanilor la sectiile de vot, iar noi am fi avut pancarte si lozinci. Prin urmare noi am fost cei care am blocat votul. Acest individ marsav, numit Ponta accede la presedentia Romaniei. In 16 nov. o sa fim si mai multi la vot, sa nu permitem ca un individ corupt, mincinos si incompetent sa ajunga presedintele tarii noastre. Locuiesc in Franta de 25 de ani, dar Romania este tara mea.
Titus Corlatan= o mizerie pesedista .din punctul meu de vedere e vorba de o chestiune simpla, cade un om mai exact Titus corlatean si avem de suferit milioane de romani ... Deci un risc calculat.Ami doresc ca toti cei care au dat votul lui .. Tariceanu,Macovei e.t.c sa ai de votul lui Iohanes .Ce sa antamplat cu cetatenii romani din intreaga lume a fost intentionat facut pentru ca oamenii gandesc mai mult decat pensionarii care se vand pe 1kg de ulei sau 2kg de zahar sau mai stiu eu ce nimicuri,si nu cred ca ai dateau votul lui copilul indoctrinat de psd mai concret Viorel Ponta
DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL NESIMTIRII !
| This discussion has been closed. |
De ce se cere demisia ,lui Titus Corlateanu,a respectat ordinele date de tonta !!!Re:
#1662: -