Demisia, Titus Corlatean!
rusinica pentru ei
astai politica din romania n-au mila de nimic.
daca nu votati cu noi nu va lasam sa votai RUSINE
corlateanuuuu pleacaa
DIASPORAAAAAAA HAIDETI CU TOTI SA DAM JOS MIZERIA CARE ESTE ACUM SI CARE VOR SA FURE PUTEREA IN ROMANIA... IN ROMANIA SUNT MULTI CARENU AU CURAJ SA FACA CEVA CA SUNT AMENINTATI..... DACA SUNTETI CU ADEVARAT ROMANI HAIDETI TOTI DIN DIASPORA SA PUNEM UMARUL SA CURATIM...PE NOI DIN DIASPORA NU NE POATE OPRI MIZERABILUL... PLANGERI PENALE CAT MAI MULTE CA NE FURA DREPTURILE NOASTRE DE CETATENI CARE NU EI NE-AU DAT... CI ACEST DREPT SA DOBANDIT CAND NE-AM NASCUT..... PONTA CEAUSIT MIZERABIL IA GUNOIUL DE LA PUTERE SI PLEACA
La ce ne putem astepta de la cei care ne-au negat si cel mai elementar drept ?La scuze? La demisie? Ne-au acuzat deja, indirect, prin faptul ca in 2009 s-au fraudat voturi in diaspora. ... nu mai doresc sa comentez.VREAU DOAR SA VOTEZ!!!!!
Ca de obicei, taranii, batranii si natangii, decid soarta acestei tari.
Pe 16 noiembrie DECIDEM NOI!
demis rapid acest ,,,MARLAN,,,
Sa zicem ca vii acasa din concediu cu o zi mai devreme, intri in hol si dai nas in nas cu doi hoti care pleaca cu televizorul.
Intri in vorba, aia iti povestesc cate probleme iti provoaca ecranul, ca iti strica ochii, ca filmele-s proaste... Bref, emotionat si cucerit de faptul ca iti vor binele, le dai si bani de taxi si schimbati numerele de telefon.
Vi se pare imposibila o asemenea scena?
In Romania se intampla totusi la fiecare 4 ani. Cu milioane de oameni.
Ne intalnim cu hotii la urne si le dam bani nu de taxi, ci de palate, limuzine cu girofar si chei potrivite de la casa, sa vina si maine sa mai ia ceva.
Nu stiu cum se numeste asta. Ca sa nu jignim pe nimeni cu termenul "prostie", il vom folosi pe cel de "hipnoza".
Nu cred ca doar prin schimbarea numarului de stampile se vor putea organiza mai bine! Vor veni si mai multi pe 16!
Jos comunismul deghizat in psd !!!
HAI SA NE MOBILIZAM CA NICIODATA PE 16 NOIEMBRIE!
SA LE ARATAM CE POATE ROMANIA HARNICA!
| This discussion has been closed. |