Demisia Premierului Victor Viorel Ponta
Ponta si basescu
Re:
Nu te-ai săturat să tot plagiezi chestia cu „plagiatorul”? De asta nu merge țara? Că avem un prim-ministru plagiator? Tu câte clase ai? Dacă o dai pe moralitate, privește-ți stăpânul într-un ochi și întreabă-l despre moralitate. Cu siguranță o va da dintr-un colț în altul. Dar nu se pune, că nu a fost confirmat de propaganda băsească. Faceți-vă și voi un rost în viață!
Când cel mai imoral președinte, de după 1989, se pretinde stegarul moralității, îmi vine să vomez pe tine. Și chiar o meriți.
@388
@390
Având lămurite lucrurile, ce părere ai? Cine e de vină pentru această dezbinare? Între tineri, între vârstnici, și între tineri și vârstnici?
DEMISII
mincinos poate o fi, plagiator poate o fi... daaaar: nu si-a dat o casa siesi, nu a vandut flota pe 2 pachete de Kent, nu a furat telefonul unei "tiganci imputite"... nu i-a zis lui Nastase "M*** ti-am zis!" nu a dat un cap in gura vre-unui roman, nu a batut copii, nu si-a pus fata Euro-parlamantar, nu i-a futat partidul lui Petre Roman, nu a taiat pensiile, nu a taiat salariile, nu a luat banii lui Blejnar, nu a pus-o pe Macovei sa faca o ciupingareala cu dosarele in care era anchetat, nu a luat banii de la GazProm, nu si-a facut pregatit Vila Dante... etc etc... dar corect dupa logica voastra base e imaculat! mai bine zic ca sunt ungur, decat cu romani ca voi... alo, comunismul a trecut demult... nu mai tre idolatrizat cel care va face rau... s-a terminat... oricum si comandatul vostru Base, cam arata ca unul terminat...
@Belfegor #391
Cât despre împărțit vina, Basescu e si el destul de vinovat de situația din tara. Eu nu-i imput totuși faptele aruncate in cârca de Antena 3, fara substanta. Discutia e lunga, dar daca il comparam cu Iliescu, e de-a dreptul sfânt. Ponta pe de alta parte, reprezintă ce e mai rău in poporul asta! In primul rând minciuna, apoi laudarosenia (fara acoperire chiar), spiritul de gasca (de hoti). Deși si Basescu m-a enervat, de el scăpăm anul asta, cu Ponta ma tem ca o sa rămânem mult timp, timp in care poate face mult rău țării.
Iar ca răspuns la întrebarea ta, cine e de vina pentru dezbinare, răspunsul e dracul, care se manifesta prin interpuși la Antena 3 si in alte părți. Ar trebui sa știi asta deja, din moment ce ti-ai ales un nume de utilizator un nume de diavol.
@395
Cum sa dezbini un popor de o mana de securisti si de cativa tinerei dezorientati?
Cum sa castigi alegeri pe teme antiMoscova si sa incasezi comision de la compania serviciilor secrete ruse? Pana la urma, voi chiar sunteti proeuropeni sau doar basisti?
Re: @Belfegor #391
Toata scoala (sa spunem ca te cred pe cuvant) nu te-a invatat simpla logica. Pacat! Te-a ajutat tocitul?
| This discussion has been closed. |