Revenirea la un Definitivat uman: cu nota 7 și examen în toamnă
petitie
Sunt deacord cu examenul si eu am dat def si titularizare in sistem nou si le-am promovat, def-ul l-am luat cu 8,75.De ce nu faceti o petitie impotriva titularizarii cu art.253 care favorizeaza prostia si mita.Luptati impotriva ilegalitatii nu cereti mai usor ca sunteti profesori respectativa!!!!
Re:
Asa este trec deful si apoi se titularizeaza cu art.253 si apoi gata devin profesori.
Un suplinitor nu este profesor? Doar titularii sunt profesori sau cum? Asta reiese din comentariile de mai sus!
Si asta este din vina suplinitorilor sau persoanelor care au devenit PROFESORI titularizati cu art 253?
Re:
Sustin aceasta petitie deoarece am dat si a treia oara ex.de def.si nu am reusit sa obtin nota 8 ,am ramas in sala crezand ca am scris ce trebuie,nu stiu daca s-a corectat cum trebuie,eu sunt sigura ca am scris ce trebuia....consider ca,ca profesor in inv.prescolar se cere sa stim materie de clasa primara ,materie ce noi nici nu o folosim practic,sper sa ni se mai acorde o sansa ,avand in vedere ca avem colegi care au deful cu 6 si pot sa mentionez ca nu au dat ex. NATIONAL cu camere si au dat in Universitati,adica stiti ce vreau sa zic.
Pentru că cea mai parte a factorilor decidenţi nu ar fi în stare să ia acest examen - le este frică să nu fie înlocuiţi de tânăra generaţie!
Nu în ultimul rând pentru că nu este nici moral şi nici normal să anunţi bibliografia atât de stufoasă cu doar 3 săptămâni înainte de examinare!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: petitie
#35NU SE MAI SCRIE CORECT, E PROFESOR, ARE DEF, E TITULAR - din pacate. Restul persoanelor care sunt suplinitori nu sunt profesori. Ne permitem sa comentam de actiunile altora. Eu sunt titulara cu art 253 si nu sunt proasta si nici nu am dat bani, daca dvs nu stiti in ce consta acest articol abtineti-va, sa fii titular cu acest articol, nota trebuie sa fie 7, eu am luat 9, unde este prostie, mita si ilegalitate stimata doamna? NU MAI SPUN DE GRESELILE DVS STIMATA DOAMNA PTOFESOR TITULAR!
De asemenea, nu sunt de acord cu contestatiile: de ce nu am voie sa-mi vad lucrarea in momentul recorectarii? Este cumva secret de stat sau "domnii profesori" au ceva de ascuns!?
Re:
Corect... si eu am dat in 2013 când trebuia obținut nota 8 si am invatat pe rupte si am luat, nimic nu este imposibil, se poate daca vrei... asa ca nu va mai plangeti si puneti "burta pe carte". De asta este plin sistemul de oameni incompetenti
in semn de solidaritate cu ai mei colegi
| This discussion has been closed. |