Sustineti Legea darii in plata a imobilului ipotecat "DAI CASA BANCII SI SCAPI DE DATORII "
riscurile ar trebui impartite in mod egal,nu doar in povara omului de rând.
am obosit si fizic si psihic de cand platesc rate la banca de 9 ani ,ma numesc BLEDE MANUELA,sunt din Baia Mare,am un copil,un sot cu datorii si greseli in viata,iar in acelasi timp ...nu mai pot plati creditul ipotecar de 45000 chf luat in 2007 de la Banca Romaneasca...au trecut 9 ani,sufar si doresc sa se intample ceva pozitiv in viata mea-sa renunt definitiv la apartament,credit si sa dorm linistita atat eu cat si copilul meu...O MAMA DISPERATA,UN OM AJUNS DIN PACATE LA CAPATUL PUTERILOR....FINANCIAR...
Va multumesc domnu Zamfir...
foarte buna lege atunci cand banca a dat creditul si-a facut calculul ipotecar si era bine acum cand ipoteca nu mai acopera datoria nu mai este profitabil in afaceri pierzi si castigi
Re: Re: TREZIREA
S.a apelat la banci pt credit in vederea achiziționării unei locuinte deoarece alta varianta nu exista in acel moment, nu existau dezvoltatori imobiliari ca in prezent... si pana in 2006 contractele nu erau asa pline de diferite clauze abuzive ( acestea s.au inmultit pe masura ce se vindeau creditele)! Bancile au vandut credite in CHF care de fapt nu i.a vazut absolut nimeni... Si este absolut normal sa existe o astfel de lege în Ro, am luat ceva € pt care am lăsat o garantie, nu mai pot înapoia € pierd garantia lăsată... Ce e rău în asta dl bancher ? Ti.e frica de disponibilizări în banca la care lucrezi ? Stai linistit pt banci asta e o pierdere nesemnificativă... Credite gen "Prima casa" vor exista in continuare cu avans tot de 5 % pt ca din asta "traiesc" băncile ...
Re: Re:
Mai ai frati sau surori ?? Sper sa fii singurul prost in familie! Daca utiliza tatăl tau prezervativ la vremea respectiva ar fi scapat Pământul de un retardat...
Prefer sa dau casa si sa-mi imaginez ca am pierdut 8 ani din viata mea si a familiei mele.
Vreau sa-mi recapat linistea.
În aceste condiții sunt obligat să lucru în străinătate.
Mi-aş dori să lucrez în țara mea dar pînă nu se face ceva nu mă voi întoarce.
Vă mulțumesc.
| This discussion has been closed. |