Asigurați grădinițele cu hîrtie igienica și săpun!
Trebuie de asigurat nu numai grădinitele de la oras, dar si cele de la sate.
Re:
Aveti perfecta dreptate. Poate ca unii parinti au si ei un salariu nu mai mare de 2-3 mii, dar trebuie sa achite obligatoriu lunar 100 sau altii chiar 200 lei fondul grupei, dintre care nu prea cred ca se cheltuie 100 % pt grupa sau gradinita.
Sunt curioasa despre ce "reforma" vorbiti, ca eu sunt tare indignata in privinta gradinitei.
semnez aceasta petitie cu solidaritate fata de toti cei parintii care sunt nevoiti sa contribuie fie oficial sau neoficial la intretinerea copiilor sai in gradinite
Cite 200 lei pe an ne obliga sa achitam si inca se uita rau la tine cei din comitetul parintesc daca nu dai acesti pani pentru igiena. Eu achit pentru doi copii gemeni la gradinita. Foarte scump este acum ca sa ai copii la gradinita. In sptembrie mergem la scoala. Sper sa fie putin mai ieftin acest ''gratis de la stat''.
Acest subiect nu e numai in Chisinau dar si in Hincesti noi parintii in fiecare luna platim cite 15 lei.In grupa sint 30 de copii. Si fetita mea deseori imi spune ca ramin fara hirtie igienica.
buna ziua grupului de parinti solidari, sunt de acord cu aceasta petitie adresata in numele primarului Dorin Chirtoaca. in fiecare luna in gradinita ni se spune de catre educatori ssa procuram hirtie igienica sapun lichid lavete gel pentru spalarea vaselor etc. in plus in fiecare luna cer de la noi parintii cite 200 lei lunar pentru fondul grupei, ce fel de fond de grupa mai e daca toate celelalte necesare produse chimice si nu numa,i ne zic sa le procuram. cer si cer bani de la parinti cit se poate atita.
ce fac ele educatorile cu acesti 200 lei lunar ca nu se vede nimic , gradinita 211
veniti in ospetie si mai verificati curatenia paingini pe poduri satau agatati de parca stau pe pomul d e craciun
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.