Apel pentru Schimbare Adevărată!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: SOVIANI?
#1: - Daca nu era soviani, semnam si eu petitia asta...Un latrator la comanda nu poate cere schimbarea unui mod de politica...Unii vreti schimbarea PDL cu USL? Uitati-va cum trateaza Nastase justitia (care a judecat corect in cazul primarilor PDL)...
Cred ca singura solutie in Romania este modificarea Constitutiei, prin care sa se limiteze accesul la functiile publice a celor care nu au facut nimic in mandatele trecute (inclusiv celor care nu se prezinta la sedintele parlamentului). Iar membrii Guvernului sa fie angajati prin concurs (sa dovedeasca studii pe domeniul lor de activitate). faceti o comparatie intre Guvernul din Chile si cel de la Bucuresti
Oricum ar fi, cel mai bine e sa asteptam noiembrie, poate pana atunci apare vreun partid surpriza, care ar putea sa ne reprezinte cum trebuie...
SA DUCEM ACASA CE AM INVATAT IN STRINATATE.
CU STIMA SI RESPECT
Re: mikiduta
ce va deranjeaza uslinosilor? ca sustinem un guvern si un presedinte care vrea sa reformeze romania si partidele parlamentare? de ce nu spuneti ca de fapt de aceasta reforma va este frica? pt ca voi nu vreti reforma. voi vreti sa imbatraniti in parlament sa va pastrati privilegiile si sa puteti fura in continuare. de asta vreti anticipate, nu mai aveti rabdare sa ajungeti in fruntea bucatelor. vandutilor ! sunteti coor-vele rusilor. ceea ce s-a intamplat in strada este lucratura voastra a lui voiculescu si a rusilor pe care ii serveste iliescu. nici aia nu-l vor pe basescu, pentru ca le instaleaza scutul la deveselu. si adio europa si adio imperialismului sovietic. iar voi le faceti jocul. nu va doare de tara, va doare de fotoliile voastre caldute. nu vreti sa va reformati partidele pentru ca asta inseamna sa plecati o multime dintre voi si sa va pierdeti avantajele si salariile babane DE ASTA IL CERETI PE REGE. voi o alianta contra naturii cereti monarhie. psd-ul partidul care l-a alungat pe rege din tara in 92 acum vrea monarhie. de ce? ca sa-i prostiti pe romani din nou. o sa le spuneti : uite ! v-am dat un rege. v-am readus monarhia. acum regele e arbitru. si voi va veti pastra locurile caldute in parlament SI NU VA VETI MAI REFORMA PARTIDELE, CA AVEM REGE ACUM. iar noi vom asista la aceleasi manevre murdare, la aceleasi furtisaguri si la aceleasi scandaluri. la acelasi circ cu alte cuvinte pe care il vedem si acum. HOTILOOOOOORRRRRRRRR ! NU VRETI REFORMA. vreti sa va pastrati privilegiile. dati-va demisia toti ! reformati-va partidele. nu va mai vrem . voi ati distrus tara. si veti compromite si ideea de monarhie definitiv. il vreti pe rege ca sa-l manipulati prin intermediul lui Duda. Gunoaielor ! reforma ! plecati din parlament si lasati oameni nepatati sa conduca romania. voi ati furat destul. Lasati-l pe basescu sa reformeze romania. asta vrem.jos USL . vrem reformarea partidelor politice. vrem ca basescu sa modifice constitutia. jos usl jos psd, jos pnl, jos pc, jos cu hotii din parlament. REFORMA PARTIDELOR, REFORMA PARLAMENTULUI, REFORMA CLASEI POLITICE, ROMANIA PREZIDENTIALA. plecati din parlament lasilor, dati-va demisia si lasati tara asta in pace, ati sufocat-o de tot. vandutilor !
vandutilor !
vandutilor !
vandutilor !
vandutilor !
Ne lipsesc coordonatorii competenti si credibili'
Albinele isi urmeaza regina, dar unde e regina ? Luminati-ne !
Re:
- Romani, daca-mi permiteti un pamflet... a fost odata ca niciodata... o prea frumoasa jungla unde profitandu-se de somnul leilor, apatia tigrilor si hibernarea ursilor, ajunsera la putere, chiar ele, hienele ce se-nregimentara intr-un partid ce-ajunse la putere, odata cu buldogii, incuviintand cu totii ca pe vecie, mare sef, o javra sa le fie. Dar intr-o seara, in timp ce javra vorbea pe la tele...vizor, adresandu-se chiar lor, lighioanelor.... din prea frumoasa jungla... in acest timp pe la partid, intr-o sedinta, se rascula buldogul si sprijinit de-un catel sari la gatul mai marelui, micut premier... Vai, ce durere! Sa vezi vaporul cum piere!!! Sari ca arsa, jivina in calduri!!! Ce-mi vad ochii, oare?!? Se sfarteca hienele-ntre ele !?! Alo! Alo! striga in disperarea sa mai marele, micut premier. In timp ce voi, capul lui Botoc il vreti, ei bine, asta nu se poate! Vaporul piere si javra moare... moare si da din picioare!!! Voi asta, vreti ? Sunteti turbati, frumoasa blonda, cui o lasati?!? Pleca cu coada-ntre picioare micuta hiena, mare.... veni si jigoduta blonda dupa el si-l intreba plangand: Vai, ce se-ntampla? Nu pot sa cred! Nu-i mai putem prosti pe prosti?!? Nici hienele, nu mai ne-asculta? Sa-i mituim mai am atatia bani la mine in buget, ca d-aia sunt ministreasa!!! Micutul mare premier ii zise: Taci, tu javruta blonda, sa mergem la javra ordinara cat mai repede, pana nu se trezesc leii, tigrii si ursii....Noapte buna copii!! Dormiti bine! Somnul natiunii naste monstri!!!
S. Giurgiu
| This discussion has been closed. |