Apel pentru Schimbare Adevărată!
din pacate de 22 de ani nu am avut in conducere..UN CAP DE NEAMT...NU AM DAT UN MILIMETRU INAINTE FATA DE 89 ..BA DINPOTRIVA...SI DIN PACATE NU VAD NICI ALTERNATIVA LA CLASA POLITICA EXISTENTA SI NARAVURILE EI[SFIDARE,CORUPTIE,MINCINA.CLIENTELISM...ETC...ETC]
TOTUL ESTE OK!
Eu romania sunt interesata,sa nu-mi mai ia nimeni resursele,sa nu-mi mai vanda strainii resursele energetice(pana si apa potabila mi-o vand strainii),eu nu doresc sa-mi pierd suveranitatea,nici politica nici economica,daca trec la euro este un dezastru....are AUSTRIA,UNGARIA,GRECIA,SPANIA,PORTUGALIA,OLANDA,BELGIA,CEHIA......RESURSELE MELE?
CONCRET CARE-I PROIECTUL ECONOMIC IN PRINCIPAL...CA RESTUL ORICINE VORBESTE AZI,A VORBIT SI IERI SI NUMAI ABUREALA
s2=cheltuieli=avere basescu+avere fete basescu+avere udrea+ avere boc+avere oprea+...
S2 mai mare ca S1
concluzie: numai sant bani pt. salarii, pensii, sanatate,etc
Romania noastra
Doresc din tot sufletul aceasta schimbare, si deasemenea caderea acestori impostori din PDL si nu numai, care au adus Tara nu in groapa si nici in prapastie ci intr-un crater, care asteapta sa erupa si a fi acoperita de lava incandescenta
Sunt profesor pensionar si as fi vrut sa traiesc altfel la pensie,fara atata stres si mai ales sa stiu ca cei dragi mie,cei tineri sa o duca mai bine,sa nu mai fie generatie de sacrifiu ,sa nu plece din tara lor de nevoie pentru ca aici nu gasesti loc de munca si nici nu esti renumerat cum trebuie ca sa traiesti decent.Sa nu mai fie minciuna,hotie si cuvantul dat,legea sa fie respectata.Ar fi multe de spus,dar oare vom reusi sa avem o astfel de tara,pentru ca avem atatia oameni capabili s-o faca,de ce nu sunt lasati s-o faca?!politica bat-o vina unde sunt atatia care sunt numai pentru binele lor..Atat am avut de spus.
Uniti vom putea starpi ciuma, oricare ar fi culoarea ei, democratic sau NU
| This discussion has been closed. |
Sa nu mai fie promovati in posturi cheie neromani (francmasoni...)! Asa sa ne ajute Dumnezeu !