Anularea impozitării bacșișului
Politicienilor,nu colectati bani la buget din bacșișul amaratului care sta 13-14 ore la munca pentru salariul minim pe economie.Cum luați impozit pe banii care-i cer medicii in spitale și care nu sunt angajați totuși cu salariul minim pe economie,cum luați impozit la banii care se lasa in biserici? Oare acest bacșiș care il dau din salariul meu nu a fost impozitat o data ?
Impozitarea tipsului ?? Este o mare prostie ! Afecteaza pe toata lumea ... de ce sa se impoziteze niste bani carea randul lor sunt impozitati . Sunt ospatar la un restaurant cu o gama foarte mare de produse ... sefii noatrii au incercat a ne ridica salariile ,dar tot nu cu foarte mult (100 de lei) ,dar nu ne stimuleaza . Revolta mea este , pentru cei care au bani ( primari ,politicieni ,doctori renumiti ,etc ) vin in restaurante cu prieteni ,familie , colegi sa consume tot felu de mancaruri si bauturi poate care unii dintre noi nici nu am avut ocazia de a le consuma ,iar la sfarsit spun ca au protocol?? Am discutat si aceasta problema si cu conducerea unitatii ,si ne-au spus ca nu se poate face nimic deoarece eu sunt la conducere , si pentru a functionarea fiermel ,bla bla ... necesita aceste protocoale ... Pentru cine?? Pentru oamnenii care au venuturi uriase si posibilitati ... Cum sa ramanem noi tineretul in Tara acum ca ne impoziteaza totul ? Noi trebuie sa facem ceva ca sa putem supravietui . Politica trebuie facuta cu oameni care au studii necesare si intectualul de a conduce o tara . Nu niste oameni care iau diplome pe " ochi frumosi" . Sunt dezamagita de acesta situatie !!!
Re: ............
Nu există pădure fără uscături, cred că-n fiecare meserie este câte un nepriceput sau un mitocan dar...să nu generalizăm, domnule. Am să te rog să- mi respecți profesia, domnule Florin şi să nu crezi că a fi ospătar e uşor că ne "batem" capul cu oameni ca dumneata !!! SINAIA.
Niste gunoaie de oameni ... nu va ajuns cat ati furat va mai trebee bani.... sa impozitati si bacisiu sa va ajute Dumnezeu sa va luati scrie din bani impozitati si lumanari pt mormant din bani aia. Un guvernt corupt si mediocru. CREDTI CA SUNTETI INTELIGENTI DAR SUNTETI NISTE RETARDATI !!
AR TREBUI SA LUCRATI VOI O ZI CHELNER SA VEDETI VOI CUM E ... FIVAR MOACA AIA DE FUTUTI.... DISPARI PONTA!!!
Pentru ca impoziteaza ciubucul, dar nu confisca averile facute ilicit, sau cel putin cele ce nu se pot justifica, sau mai rau ca nu le confisca averile celor. care au fost prinsi ca au luat mita, si ne-au pagubit pe nou toti, au pagubit ROMANIA, I-AU PAGUBIT PE AI NOSTRII COPII.
As fi de acord cu ea daca....
Daca tot ce au furat jegosii de la conducerea tarii de dupa 89 ar da inapoi tarii,dar atunci nu ar mai fi nevoie de asemea legi de tot handelul
Re: bravos.............
sa mergeti cu plicurile groase la doctori,avocati si sa nu le impoziteze ca de au salarii mici
Re: sa se impoziteze toate ciubucurile
sunt destui care muncesc pe minimul pe economie si nu au acces la bacsis;asa ca gata cu petitia terminati.Toti isi aleg meserii ,profesii sa faca ciubuc,ospatari,taxi,doctori,politisti.........nu va este deajuns??????????????
As vrea sa ii vad pe ei in locul nostru care se bucura dupa 5 lei lăsați de la o masa.noi care ne bucurăm ca facem un 3-5 sau cat iti lasa omul ca nu toti iti lasa tips as vrea sa ii vad pe ei cu un câștig de doar câțiva bani in plus pe luna si aia sa iti fie impozitati?si de ce?pentru ca la client i-plăcut servirea si a fost mulțumit?
Re: Re: sa se impoziteze toate ciubucurile
#196: un pietrar- - Re: sa se impoziteze toate ciubucurile
S o fwthem pe ma..ta !!!
| This discussion has been closed. |
Frecție cu "diana"la un picior de lemn!
Adică au scos un tun pt a împuşca o muscă!RUŞINICĂĂĂ!!!