Anularea impozitării bacșișului
Re: Ar trebui sa iesim toti in strada,altfel batjocura si stresul asta va tine la nesfarsit...
In plus, senzatia de "toti sunteti hoti pana nu va dovediti nevinovatia" este halucinanta!
S-a ajuns foarte departe si a venit momentul ca noi sa nu mai dormim si sa face tot posibilul pt a opri aceasta mizerie. Ei probabil compară bacsisul nostru cu spaga primită de ei.
Re:
"invata-ti" dreacu sa scrieti..cate specimene agramate comenteaza aici.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Comentariu mult prea agresiv si fara rost.
Trebuie impozitat bacsisul sau chiar eradicat . In viata mea nu am lasat bacsis dar m-i s-a spus de ospatari si taximetristi ca sa dau in plus . De ce ? eu am pus pe ospatari si raximetristi sa traiasca din bacsis ? sa puna taxa pe bacsis ! Sunt pro !
motivatia
Nici un patron de bar restaurant nu ofera angajatilor un salar mai mare de 800-1000 ron. Fara tips ne lasam de meserie sa vina ministri sa lucreze pe 800 ron si sa intretina o familie din banii astia. Nu omul de rand este vinovat ca conducerea tari au furat cu sacosa si acum se lafaie cu sute de mii de € in cont
Nu va e rusine,domnule ponta!!!va bateti joc de noi,va bateti joc de tara asta!!!tot de la noi,astia mai mici,luati???la aia care au luat "bacsis" milioane d3 euro ce le impozitati?
Re:
Pentru aceasta aberatie trebuie sa multumim celei care a propus si s-a zbatut pana in panzele albe sa obtina aceasta lege,madamei corina martina aka ""regina tomiris"" aka ""doamna turismului romanesc"" care nu e la prima gafa de asemenea proportii!tot cucoana in cauza e si initiatoarea faimoasei taxe de promovare a statiunii Mamaia ,care nu face altceva decat sa promoveze maimutarelile lui mazare,cluburile de fitze si vorba unui ""clasic in viata""-curvasareala ""!!!!
| This discussion has been closed. |